Nike heeft een Air Force 1 uitgebracht die perfect is voor de feestdagen! 130

We hebben de afgelopen tijd al vele nieuwe colorways gezien op de Nike Air Force 1. De gigant Nike heeft er dan ook voor gezorgd dat er voor iedereen wel iets te halen is. Nu is er recent een Air Force 1 release geweest van een wel heel bijzondere colorway. Namelijk Nike WMNS Air Force 1 ‘Stars’. Scroll naar beneden als je hier meer over te weten wil komen.

De eerste indruk bij deze sneaker is een feestelijke, warm en gezellig gevoel. Dit komt omdat de sneaker ontzettend aan de kerst doet denken. De kleurencombinatie, de printjes, alles aan deze sneaker schreeuwt kerstmis. Daarom zijn wij ook een fan van deze colorway en lijkt het ons de fantastische sneaker om tijdens de feestdagen te rocken in het bijzijn van de familie.

Nike WMNS Air Force 1 ‘Stars’ | Closer look

Deze sneaker is verdeeld in een paar delen. Laten we beginnen met de eerste, de midsole. Ze hebben een witte midsole aangebracht en hebben het stikwerk een rode kleur gegeven. Daarna krijgen we de toebox. Deze beschikt ook over een strakke witte kleur. Nu komen we bij het middelste gedeelte van de upper. Deze heeft een gouden kleur gekregen met witte sterren. Op de binnenkant zijn kleine sterretjes aangebracht en op de buitenkant wat grotere sterren. Daarnaast hebben ze aan de binnenkant een gouden Swoosh geplaatst en op de buitenkant een zilveren. Vervolgens komen we bij de achterkant. Deze heeft een zilveren kleur gekregen met witte rondjes erop gedrukt. De rondjes aan de binnenkant zijn groot en op de buitenkant wat kleiner. Tevens heeft hij een rode heeltab gekregen. Ten slotte beschikt hij over een witte tong met een zilveren rand, zilveren veters en een beige tangtab met een rood Nike logo.

Op dit moment is deze sneaker verkrijgbaar via Nike.com. Voor €110,- draag jij deze eyecatcher tijdens de feestdagen.


Nike WMNS Air Force 1 'Stars'

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

De UNDEFEATED x Nike Air Max 90 heeft eindelijk een release datum! 43

Nadat eerder dit jaar de colorways van de iconische Air Max 90 van de UNDEFEATED x Nike samenwerking waren aangekondigd, is er dan nu eindelijk een releasedatum bevestigd!

Op Instagram heeft UNDEFEATED eerder deze week een foto gepost met de tekst: “Nike x UNDEFEATED Air Max 90. Coming Soon. Op de foto waren vier Air Max 90 hiel panelen te zien waarvan twee in het zwart en twee in het wit. Op de panelen is het standaard Air Max logo vervangen door het logo van UNDEFEATED in vier verschillende kleuren. Na de “Blue Fury”, “Solar Red” en “Optic Yellow” colorways die eerder dit jaar waren aangekondigd is er een nieuwe “Green Spark” colorway toegevoegd. In totaal zullen er 8 colorways van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 verschijnen.

Alle acht colorways van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 (infrared/white, infrared/black, green/white, green/black, blue/white, blue/black, yellow/white, yellow/black) droppen op 27 december via Undefeated. Tevens komen er Toddler and preschool sizes beschikbaar in red/black en yellow/white colorway. De blue/black, blue/white, yellow/black and yellow/white colorways zijn op 30 december verkrijgbaar via de Nike SNEAKRS app. Houd de sneaker release kalender dus goed in de gaten voor meer informatie over deze en nog vele andere releases!

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'Black & Blue'

maandag 30 december 2019

Naar alle aanbieders

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Blue'

maandag 30 december 2019

Naar alle aanbieders

Undefeated X Nike Air Max 90 'Black/Yellow'

vrijdag 20 december 2019

Naar alle aanbieders

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Yellow'

maandag 30 december 2019

Naar alle aanbieders

Pop Trading Company en Karhu zijn een samenwerking aangegaan 8

Het Amsterdamse Pop Trading Company en Karhu hebben hun handen ineen geslagen en ze hebben iets heel bijzonders gecreëerd. In deze samenwerking komen ze ook niet met één colorway, maar met maar liefst twee colorways. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze eruit zijn komen te zien. De twee hebben voor het Trampas model gekozen. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren zestig en ze brengen hem op een fantastische manier terug.

Pop Trading Company is opgericht in 2013. Het is een bedrijf die streeft naar interactie met haar skate gemeenschap. Je kan de tofste outfits bij deze retailer bemachtigen en de producten zijn van topkwaliteit. Er is voor iedereen wel wat wils.

Pop Trading Company X Karhu Trampas | De details

Laten we kijken naar het uiterlijk van de sneakers. De strakke modellen van Karhu krijgen op de zijkant van de sneaker het logo van Pop Trading Company. Daarnaast zijn de uppers aangebracht met een zacht suède materiaal. Boven op de tong hebben ze nog een Karhu logo geplaatst. De eerste colorway is geheel bedekt met een donkerblauwe kleur en de tweede colorway beschikt over reen roze kleur. Ten slotte is de sneaker afgemaakt met een sail kleurige zool en een witte sockliner.

14 december 2019 zijn deze sneaker te verkrijgen bij zowel de website van Pop Trading company en Karhu. Check vooral even onze releasekalender voor verdere releases want er komen ontzettend veel sneakers aan deze bijzondere dag!


pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki

Converse komt met twee ‘Furr’ colorways die perfect zijn voor de winterdagen! 13

We hebben al verschillende prachtige colorways gezien bij Converse. Vele colorways beschikken over fantastische details en er zijn al fantastische samenwerkingen geweest met dit merk. Vandaag staat er geen samenwerking op het programma, maar wel iets heel bijzonders. Er komen namelijk twee colorways uit die de naam ‘Furr’ hebben gekregen. Ontdek hieronder waar deze naam vandaan komt.

Toevallig is vrijdag 13 december 2019 ook een nieuwe sneaker gereleased van dit merk. Samen met GOLF le FLEUR* hebben ze een mooie verschijning uitgebracht. Er zijn nog verschillende maten verkrijgbaar maar ze vliegen wel als warme broodjes over de toonbank. Klik hier om te kijken of jou maat er nog bij zit!

Converse Chuck 70 Furr | Closer look

De aankomende colorways hebben veel gemeen maar toch zijn de verschillen enorm. Ten eerste beschikken ze allebei over ‘Furr’ in de insole. In de gehele binnenkant van de sneaker hebben ze dit aangebracht. Daarnaast bevatten ze allebei een nubuck materiaal op de upper.

Het verschil zit hem dan ook in de kleuren. De eerste colorway bevat voornamelijk twee kleuren. Roze en navy. De binnenste zijkant is in het roze bedekt en de buitenste zijkant in het blauw. Daarnaast hebben ze het het logo en de tong een bruine kleur gegeven. Dit geldt ook voor de ‘Furr’ Ten slotte is hij afgemaakt met een witte midsole. De twee de colorway ziet er totaal anders uit. De gehele sneaker is namelijk bedekt met een beige/bruine kleur. Daarnaast is de ‘Furr’ wit van kleur.

Zaterdag 24 december 2019 gaan deze twee beauty’s uitkomen en je mag ze absoluut niet missen! Het prijskaartje bedraagt €110,-. Check in onze releasekalender bij welke retailers ze allemaal verkrijgbaar gaan zijn!


Converse Chuck High Furr 'Navy'

zaterdag 14 december 2019

Naar alle aanbieders
Furr
Furr
Furr

Converse Chuck High CTAS 'Coffee'

zaterdag 14 december 2019

Naar alle aanbieders
Furr
Furr
Furr
Banner by: Milk Store
Images by: Sneakersnstuff