Nike heeft een Air Force 1 uitgebracht die perfect is voor de feestdagen!

We hebben de afgelopen tijd al vele nieuwe colorways gezien op de Nike Air Force 1. De gigant Nike heeft er dan ook voor gezorgd dat er voor iedereen wel iets te halen is. Nu is er recent een Air Force 1 release geweest van een wel heel bijzondere colorway. Namelijk Nike WMNS Air Force 1 ‘Stars’. Scroll naar beneden als je hier meer over te weten wil komen.

De eerste indruk bij deze sneaker is een feestelijke, warm en gezellig gevoel. Dit komt omdat de sneaker ontzettend aan de kerst doet denken. De kleurencombinatie, de printjes, alles aan deze sneaker schreeuwt kerstmis. Daarom zijn wij ook een fan van deze colorway en lijkt het ons de fantastische sneaker om tijdens de feestdagen te rocken in het bijzijn van de familie.

Nike WMNS Air Force 1 ‘Stars’ | Closer look

Deze sneaker is verdeeld in een paar delen. Laten we beginnen met de eerste, de midsole. Ze hebben een witte midsole aangebracht en hebben het stikwerk een rode kleur gegeven. Daarna krijgen we de toebox. Deze beschikt ook over een strakke witte kleur. Nu komen we bij het middelste gedeelte van de upper. Deze heeft een gouden kleur gekregen met witte sterren. Op de binnenkant zijn kleine sterretjes aangebracht en op de buitenkant wat grotere sterren. Daarnaast hebben ze aan de binnenkant een gouden Swoosh geplaatst en op de buitenkant een zilveren. Vervolgens komen we bij de achterkant. Deze heeft een zilveren kleur gekregen met witte rondjes erop gedrukt. De rondjes aan de binnenkant zijn groot en op de buitenkant wat kleiner. Tevens heeft hij een rode heeltab gekregen. Ten slotte beschikt hij over een witte tong met een zilveren rand, zilveren veters en een beige tangtab met een rood Nike logo.

Op dit moment is deze sneaker verkrijgbaar via Nike.com. Voor €110,- draag jij deze eyecatcher tijdens de feestdagen.


Nike WMNS Air Force 1 'Stars'

CT3437-100 · Prijs vanaf €305,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article