Tyler, the Creator’s GOLF le FLEUR* geeft een make-over aan de klassieke Converse Chuck 70

Nadat al eerder de GOLF Gianno OX is aangekondigd door GOLF le FLEUR* en Converse is er nu een make-over verschenen van de Chuck 70. De GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70 is een klassiek Converse model in een nieuw jasje.

Het merk GOLF le FLEUR* is van de Amerikaanse rapper en producer Tyler, the Creator. Een rapper die vooral bekend staat om zijn uitbundigheid en opvallende outfits. Het merk is te herkennen aan diezelfde uitbundigheid in de designs en de het iconische bloem logo. Voor GOLF le FLEUR* en Tyler, the Creator is dit niet de eerste keer dat zij samen werken met Converse.

De make-over van de Chuck 70 is geïnspireerd door Tyler, the Creator zijn interesse in vintage sportkleren. Dit is te zien in het suéde, velvet en de lederen delen van de schoen. De upper is gemaakt van roze canvas en heeft verschillende lichtgele en lichtblauwe highlights. Naast het welbekende Converse logo aan de binnenkant van de enkel is ook is ook de bloem van GOLF le FLEUR* te zien. Op de buitenkant van de enkel zijn patches te zien van de GOLF le FLEUR* branding in een lichtgele en lichtblauwe kleur. Ook op de onderkant van de zool komt de bloem van het merk terug. Om het gehele design af te ronden is de branding van beide merken te zien op de tong.

Vanaf 13 december zal de GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70 en de GOLF Gianno OX verkrijgbaar zijn via Converse en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.


GOLF le FLEUR X Converse Chuck 70 'Chenille'

167478C · Prijs vanaf €193,-

Naar alle aanbieders
GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70
GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70
GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70
GOLF le FLEUR* x Converse Chenille Chuck 70
Images by Converse

Previous ArticleNext Article