De gehele Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie is bekend

Nike werkt al sinds 2004 met het OSHU Doernbecher kinderziekenhuis samen. Ook dit jaar werken ze weer samen. Op 7 december 2019 komt de Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie uit.

Elk jaar krijgen een aantal patiënten de kans om hun eigen draai te geven aan een Nike sneaker. Alle winst van deze collecties gaan naar het ziekenhuis, wat hun tot nu toe al bijna 24 miljoen dollar heeft opgeleverd. Voor de collectie van dit jaar zijn zes dappere patiënten uitgekozen, die beter bekend staan als “The Super Six”.

Ze hebben allemaal hun eigen draai aan een Nike of Jordan model gegeven die past bij hun alter ego’s, genaamd The Empath, The Beacon, The Speed Demon, The Heavy Hitter, The Daredevil en The Fighter. Met hun alter ego’s strijden ze tegen hun ‘vijanden’. Die vijanden zijn diabetes type 1, hersenletsel, aangeboren hartafwijking, nierkanker, hersenkanker of Hodgkin lymfeoom. Op elke sneaker zie je ook iets van de strijd tegen deze ziektes terug komen. De modellen die we dit jaar zien zijn de SB Zoom Janoski, React Element 55, Air Jordan 14, Air Max Triax 96, Zoom Pegasus Turbo II en Nike Air Force 1. De collectie is dit jaar erg fantasierijk en ook meteen erg kleurrijk.

De Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie zal beschikbaar zijn vanaf 7 december 2019 bij Nike en geselecteerde retailers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden om de verdere details te lezen en om natuurlijk de sneakers te bekijken!


Doernbecher Freestyle 2019 collectie

 Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie
Images by Nike

Previous ArticleNext Article