De gehele Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie is bekend 119

Nike werkt al sinds 2004 met het OSHU Doernbecher kinderziekenhuis samen. Ook dit jaar werken ze weer samen. Op 7 december 2019 komt de Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie uit.

Elk jaar krijgen een aantal patiënten de kans om hun eigen draai te geven aan een Nike sneaker. Alle winst van deze collecties gaan naar het ziekenhuis, wat hun tot nu toe al bijna 24 miljoen dollar heeft opgeleverd. Voor de collectie van dit jaar zijn zes dappere patiënten uitgekozen, die beter bekend staan als “The Super Six”.

Ze hebben allemaal hun eigen draai aan een Nike of Jordan model gegeven die past bij hun alter ego’s, genaamd The Empath, The Beacon, The Speed Demon, The Heavy Hitter, The Daredevil en The Fighter. Met hun alter ego’s strijden ze tegen hun ‘vijanden’. Die vijanden zijn diabetes type 1, hersenletsel, aangeboren hartafwijking, nierkanker, hersenkanker of Hodgkin lymfeoom. Op elke sneaker zie je ook iets van de strijd tegen deze ziektes terug komen. De modellen die we dit jaar zien zijn de SB Zoom Janoski, React Element 55, Air Jordan 14, Air Max Triax 96, Zoom Pegasus Turbo II en Nike Air Force 1. De collectie is dit jaar erg fantasierijk en ook meteen erg kleurrijk.

De Nike Doernbecher Freestyle 2019 collectie zal beschikbaar zijn vanaf 7 december 2019 bij Nike en geselecteerde retailers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden om de verdere details te lezen en om natuurlijk de sneakers te bekijken!


Doernbecher Freestyle 2019 collectie

 Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie

Doernbecher Freestyle 2019 collectie
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Unieke reflecterende make-over van de Air Jordan 1 Mid 11

Het Air Jordan 1 Mid silhouet is de laatste tijd steeds vaker te zien. Verschillende colorways en make overs worden bijna wekelijks uitgebracht. Ondanks de vele make overs van de het Mid silhouet heeft de Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective een nog nooit eerder vertoond jasje gekregen.

De Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective zal, zoals de naam al zegt, reflectieve details hebben. Een geheel witte minimalistische upper is te zien met verschillende zwarte accenten. Op het eerste oog lijken deze accenten inderdaad zwart maar als je in het donker met deze sneakers loopt reflecteren deze lijnen. Elk paneel op de upper is door de lijnen verdeeld, hierdoor is in het donker alleen de gekleurde outline zichtbaar. Dit geeft de Air Jordan 1 Mid een unieke look.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum van de sneaker. Het is wel al duidelijk dat deze uitvoering alleen voor vrouwen zal zijn. Houd daarom de blogs en de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer informatie over deze en vele andere releases.


Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Images by Nike

Twee iconische colorways worden gecombineerd op de Air Jordan 11 Low! 5

De Air Jordan 11 heeft al verschillende fantastische colorways gekend. Jordan Brand heeft er ditmaal voor gekozen om hier iets mee te doen. Ze hebben dan ook twee iconische colorways gecombineerd en die in de Air Jordan 11 Low gestopt. We hebben het hier natuurlijk over de ‘Bred’ colorway en de ‘Concord’ colorway.

Toevallig heeft de Air Jordan 11 ‘Bred’ een paar weken gelden een shock-drop gekregen en staat op het punt om te releasen. 14 december 2019 gaat deze release plaatsvinden en voor €200,- kun je hem al bemachtigen. Check snel onze Releasekalender bij welke retailers hij verkrijgbaar zal zijn.

Air Jordan 11 Low ‘White Bred’ | Closer look

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker zien we dat de twee colorways perfect gecombineerd zijn. De mudguard van de sneaker heeft het populaire patent leather materiaal gekregen en beschikt over een zwarte kleur. De upper hebben ze een witte kleur gegeven die ook op de ‘Concord’ colorway is geplaatst. Daarnaast zien we dat de midsole en witte kleur heeft gekregen en de outsole een rode kleur. Dit zien we ook terug op de ‘Bred’ colorway. Om het af te maken hebben ze de details op de tong en op de heel een rode kleur gegeven.

We moeten nog wel geduld hebben want deze sneaker wordt pas verwacht in april aankomend jaar. Het verwachte prijskaartje dat eraan komt te hangen bedraagt €175,-. We verwachten dat hier binnenkort snel meer informatie over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


Air Jordan 11 Low 'White Bred'

zaterdag 25 april 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
Air Jordan 11 Low White University Red Black True Red AV2187-160 2020 Release Date
@hanzuying

adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yecheil’ V2 met een unieke colorway komt nog voor de feestdagen 11

In de laatste maand van het jaar komen er gelukkig weer nieuwe Yeezy’s uit. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ met een unieke colorway is een van deze releases. Check voor het gehele Yeezy release overzicht dit blog.

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ heeft een upper met verschillende kleuren erin. De naam ‘Yecheil’ lijkt op ‘Yecheil’ wat in het Hebreeuws “May God Live” betekent. De basis is zwart maar over de hele upper zijn alle kleuren te zien die je kunt bedenken. Alleen de streep op de zijkant en de zool zijn helemaal zwart zonder andere kleuren. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Ook deze Yeezy BOOST 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en ook een stuk exclusiever dan de non-reflective variant.

Beide varianten van dit model worden nog voor de feestdagen verwacht net als de adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yeezreel’. De non-reflective zal uitkomen op 19 december 2019 en de reflectieve variant zal waarschijnlijk 1 of 2 dagen voor of na deze release ook uitkomen. Houd voor meer updates over Yeezy en vele andere releases natuurlijk de sneaker release kalender in de gaten!


adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
Images by @kickwhoshow