Skip to content
Upcoming

adidas komt met een colorway speciaal voor het Zweedse Molmö

12 november 2019 15:00
adidas komt met een colorway speciaal voor het Zweedse Molmö

Het Duitse adidas heeft al verschillende colorways gekend binnen haar tot dus verre carrière. Ik denk dat er niemand is die hier het niet over eens is. Ditmaal hebben ze voor iets speciaal gekozen. De, in de jaren zeventig geïntroduceerde, adidas Malmö krijgt na al die jaren opnieuw een release.

Malmö is de derde grootste stad in Zweden. Het is een stad met een ongelooflijk aanbod aan bezienswaardigheden en beschikt over een multi-culturele cultuur. Waar de stad ook om bekend staat heeft met iets heel anders te maken. De legendarische voetballer Zlatan Ibrahimovic komt hier namelijk vandaan.

adidas Malmö ‘Gold Metallic’ | Closer look

Het uiterlijk van de sneaker is, zo als we gewend zijn, weer ontzettend clean. Om te beginnen hebben ze de upper een zacht suède materiaal gegeven en beschikt hij over een gele kleur. Daarnaast zijn de bekende Three Stripes in een blauwe kleur aangebracht. Dit geldt ook voor de heeltab, de sockliner, de tong en de veters. Dit zijn natuurlijk de bekende kleuren van de Zweedse vlag. Ten slotte hebben ze ‘adidas’ en ‘Malmö’ in gouden letters aangebracht op de zijkant van de sneaker.

Vanaf €95,- kan deze strakke colorway al van jou zijn. Je moet hiervoor wel even gaan klaar zitten. Van vrijdag 15 november 2019 op zaterdag 16 november 2019 om twaalf uur ’s nachts komen ze uit. Zorg er dus voor dat je dan gereed bent om ze te bemachtigen. Namens Sneakerjagers, heel veel succes!


adidas Malmo 'Gold Metallic'

EE5725 · Prijs vanaf €229,-

Naar alle aanbieders
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
Banner by: END.
Images by: adidas