Air Jordan 1 uit de “Fearless” collectie geïnspireerd door Afrikaanse roots

Als onderdeel van de Air Jordan “Fearless” collectie komt er een Air Jordan 1 Mid uit. De fel gekleurde Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid SE “Fearless” zal op 13 november releasen.

Nadat er al verschillende Air Jordan 1’s in de afgelopen maanden zijn uitgekomen zal er nu weer een nieuwe variatie releasen. In de “Fearless” collectie zijn verschillende make overs en nieuwe designs van Air Jordan 1 modellen te zien. De “Fearless” release van deze week zal bestaan uit een samenwerking tussen Air Jordan en Maison Château Rouge. Maison Château Rouge is een Frans merk dat sterk geïnspireerd is door de Afrikaanse roots van de oprichter. Het merk bouwt voort op de focus op sociale en economische verantwoordelijk. Het merk is geboren uit de drang om de Afrikaanse cultuur te delen en toegankelijker te maken. Op deze manier wordt er met Maison Château Rouge de hedendaagse mix van Afrikaanse en Europese culturen uitgebeeld.

Deze Afrikaanse invloed komt ook sterk terug in het design van de Air Jordan 1 Mid. De upper lijkt verdeeld in vier verschillende delen. Op de licht cream basis laag zijn namelijk nog drie verschillend gekleurde overlays aangebracht. Lichtblauwe overlays op de teen, de hiel en de enkel geven een levendige uitstraling. De gele highlights op de tong en de lace cage dragen bij aan deze levendigheid. De Swoosh en een deel van de lace cage hebben daarentegen een bruine kleur gekregen met twee unieke structuren.

De Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid SE “Fearless” komt op 13 november 2019 uit via Nike en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid SE 'Fearless'

CU2803-200 · Prijs vanaf €500,-

Naar alle aanbieders
Maison Château Rouge x Nike Air Jordan 1 Mid SE "Fearless"
Maison Château Rouge x Nike Air Jordan 1 Mid SE "Fearless"
Maison Château Rouge x Nike Air Jordan 1 Mid SE "Fearless"
Maison Château Rouge x Nike Air Jordan 1 Mid SE "Fearless"
Images by Nike

Previous ArticleNext Article