Skip to content
Watch

Dennis Dude The Shoepimp is te gast in de zevende aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

11 november 2019 17:03
Dennis Dude The Shoepimp is te gast in de zevende aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

Eén van de gasten in de zevende aflevering van onze podcast is Dennis Tokaya (aka Dude The Shoepimp) van Shoepirates in Apeldoorn. Naast ondernemer is Dennis volgens ons één van de grootste Nederlandse old skool Sneaker verzamelaars. Zijn collectie is (on)werkelijk geweldig en bevat veel paartjes die eigenlijk in een museum thuishoren.

ShoePimp/ShoePirates is al jaren een icoon in de Nederlandse sneakerwereld en dat is duidelijk te zien als je hun winkel bezoekt in Apeldoorn. Een winkel vol detail, toffe gimmicks en alles wat te maken heeft met sneakers. Sinds december 2018 kun je het assortiment van Shoe Pimp ook vinden in de zoekmachine van Sneakerjagers. We besteden ook regelmatig blogs aan hun concept. De sneaker kennis van Dennis Dude The Shoepimp is jaloersmakend en de manier waarop hij hierover verteld zeer relaxed en gedetailleerd. Natuurlijk heeft hij ook een en ander meegenomen naar onze studio in Amsterdam. Van de allereerste Air Max tot de meest gewilde sneakers van dit moment.

Valerio en Non vragen hem het hemd van het lijf. Waar is zijn verzamelwoede begonnen, wat heeft hij staan, wat wil hij nog kopen en wat zijn de favorieten van Dennis. Je hoort het allemaal in de gloednieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 13 november 2019 via Spotify, Apple podcast of op Youtube.