De Off-White x Nike Vapor Street heeft eindelijk een releasedatum!

Het is niet de eerste keer dat de Off-White x Nike Vapor Street een releasedatum heeft gekregen. Maar zoals het er nu naar uit ziet is het eindelijk zover. De drie colorways binnen deze collectie gaan eindelijk uitkomen. En het is sneller dan je denkt! Scroll naar beneden als je hier meer over te weten wil komen.

Eigenijk zouden ze op 12 oktober 2019 uitkomen, maar dit is op één of andere manier niet meer gebeurt. Gelukkig weten we het dit keer zeker en kunnen ze niet meer terug. Er gaan ook al geruchten rond dat er meer modellen gaan uitkomen binnen deze samenwerking. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten voor de laatste updates.

Off-White x Nike Vapor Street Pack | Closer look

De drie colorways beschikken weer over een unieke en sterke look. Het model zal in ‘Blue/Yellow’, ‘Yellow/Black’ en ‘Black/Pink’ colorways uitkomen. De upper is gemaakt van transparant TPU materiaal dat je niet al te snel tegenkomt. Daarnaast is er nog een bijzonder detail, de sneaker beschikt namelijk over een asymmetrisch veter systeem. Wat ten slotte zeer opvallend is, is de outsole. Deze bevat allemaal kunststoffen spikes. Zoals we vaker zien op dit model zien hebben ze een Swoosh half over de midsole geplaatst. Stuk voor stuk beschikken ze weer over sterke Off-White look.

14 november 2019 is het dan eindelijk zover. Zet deze datum meteen in je agenda, want je wil ze niet missen. Voor €160,- kunnen ze al voor jou zijn. Zorg dat je je wekker zet en op tijd klaar zit, want als je deze mist krijg je er geheid spijt van. Namens Sneakerjagers wensen we je veel succes!


Off-White X Nike Vapor Street 'Blue'

CD8178-400 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Off-White
Off-White

Off-White X Nike Vapor Street 'Yellow'

CD8178-700 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Off-White
Off-White

Off-White X Nike Vapor Street 'Black'

CD8178-001 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders
Off-White
Off-White
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article