December 2019 wordt een maand vol Yeezy releases

2019 was een jaar waarin Yeezy enorm veel colorways heeft uitgebracht op populaire modellen. Ook heeft het merk nieuwe modellen naar buiten gebracht. Aangezien het einde van 2019 langzamerhand steeds dichterbij komt wil Yeezy knallend het jaar uit. Om 2019 goed af te sluiten brengt Yeezy in december nog wat nieuwe colorways uit en zullen zij ook nog twee nieuwe modellen uitbrengen. Scroll naar beneden om meer te lezen!

Yeezy Releases December 2019

Er gaan geruchten rond dat op 7 december 2019 de langverwachte ‘Yeezreel’ colorway dropt op het 350 v2 model. Al langere tijd gaan er geruchten rond dat deze colorway zou uitkomen, maar het lijkt nu eindelijk werkelijkheid te worden. Een week later, op 14 december 2019, brengt Yeezy een nieuw model op de markt. Het gaat op de Yeezy 500 High en de naam zegt het waarschijnlijk al, het gaat om de Yeezy 500 die verhoogd is. Dit model zal uitkomen in een blauwe colorway. Twee dagen na de release van dit nieuwe model, 16 december 2019, released Yeezy de reflective versie van de Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’.

Vervolgens zal op 18 december 2019 een andere reflective versie uitkomen op het 350 v2 model, echter hebben we het hier dan over de ‘Yecheil’ colorway. Naast een reflective colorway, zal er ook een non-reflective colorway uitkomen. Deze komt een dag later uit op 19 december 2019. Weer een dag later ziet na een hoop geruchten de Yeezy 700 v3 het daglicht. Na vele geruchten en first looks komt ook deze sneaker eindelijk uit op de 20ste. Last but not least, op 21 december zal dan de laatste Yeezy release van 2019 plaats vinden. Dit zal een ‘Carbon Blue’ colorway zijn op het 700 model. Helaas is er nog vrij weinig bekend over deze colorway en zijn er ook nog geen foto’s van.

Met deze zeven colorways die uit zullen komen in december lijkt het haast onmogelijk om een paartje mis te grijpen. Wij adviseren natuurlijk wel dat als je een paartje wil scoren, dat je ruim van te voren klaar zit zodat je zeker weet dat jij een paartje in de pocket hebt! Het zou zo kunnen zijn dat er nog het één en ander veranderd aan de release datums van één van de sneakers. Blijf daarom goed Sneakerjagers in de gaten houden om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.


Yeezy
Image by @py_rate_

Previous ArticleNext Article