Nike’s Air Max 270 React komt in een gewaagde colorway

Misschien wel één van de populairste Nike modellen momenteel krijgt er een nieuwe colorway bij. We hebben het nu natuurlijk over de Nike Air Max 270 React. De sneaker krijgt er een gewaagde, opvallende colorway bij. Het gaat om een witte colorway genaamd ‘City of Speed’.

Op 3 juli 2019 bracht Nike voor het eerst de Air Max 270 React uit. Het opvallende design van Nike Air tilt de Air Max 270 React naar een hoger niveau. Dankzij de Nike React Midsole van foam beschikt de sneaker over een uitzonderlijke demping. Al met al zorgt dit de hele dag door voor comfort met een stijl die niet te stoppen is.

Nike Air Max 270 React ‘City of Speed’ | CQ4597-110

Het model is al vaker verschenen in een gewaagde colorway, maar een colorway als deze is nog nooit eerder vertoont. De basis van de constructie is grotendeels verwerkt in een witte kleur. Hoewel de witte kleur vrij bescheiden is, kan men bij nader inzien het sierlijke lijnwerk onderscheiden van teen tot teen. Het onderste gedeelte van de sneaker is zonder twijfel het meest opvallende kenmerk aan de gehele sneaker. De mudguards zijn namelijk verwerkt in een zilveren metallic kleur. Ook de gehele midsole en outsole hebben een zilveren metallic make-over gekregen. Op de Air Bubble in de midsole staat ‘CITY OF SPEED’. Er is niet alleen zilver op de sneaker verwerkt, maar ook goud. Zo zijn de Swoosh en de eyestays verwerkt in een gouden kleur. Ook de op de tong geplaatste branding heeft een gouden kleur gekregen.

Helaas is het nog niet duidelijk wanneer deze beauty zal uitkomen, maar wij verwachten dat de Air Max 270 React ‘City of Speed’ het daglicht zal zien! Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender even te checken om op de hoogte te blijven van upcoming releases.


Nike Air Max 270 React 'City of Speed'

CQ4597-110 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders
'City of Speed'
'City of Speed'
'City of Speed'
'City of Speed'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article