Nike’s Air Max 270 React komt in een gewaagde colorway 48

Misschien wel één van de populairste Nike modellen momenteel krijgt er een nieuwe colorway bij. We hebben het nu natuurlijk over de Nike Air Max 270 React. De sneaker krijgt er een gewaagde, opvallende colorway bij. Het gaat om een witte colorway genaamd ‘City of Speed’.

Op 3 juli 2019 bracht Nike voor het eerst de Air Max 270 React uit. Het opvallende design van Nike Air tilt de Air Max 270 React naar een hoger niveau. Dankzij de Nike React Midsole van foam beschikt de sneaker over een uitzonderlijke demping. Al met al zorgt dit de hele dag door voor comfort met een stijl die niet te stoppen is.

Nike Air Max 270 React ‘City of Speed’ | CQ4597-110

Het model is al vaker verschenen in een gewaagde colorway, maar een colorway als deze is nog nooit eerder vertoont. De basis van de constructie is grotendeels verwerkt in een witte kleur. Hoewel de witte kleur vrij bescheiden is, kan men bij nader inzien het sierlijke lijnwerk onderscheiden van teen tot teen. Het onderste gedeelte van de sneaker is zonder twijfel het meest opvallende kenmerk aan de gehele sneaker. De mudguards zijn namelijk verwerkt in een zilveren metallic kleur. Ook de gehele midsole en outsole hebben een zilveren metallic make-over gekregen. Op de Air Bubble in de midsole staat ‘CITY OF SPEED’. Er is niet alleen zilver op de sneaker verwerkt, maar ook goud. Zo zijn de Swoosh en de eyestays verwerkt in een gouden kleur. Ook de op de tong geplaatste branding heeft een gouden kleur gekregen.

Helaas is het nog niet duidelijk wanneer deze beauty zal uitkomen, maar wij verwachten dat de Air Max 270 React ‘City of Speed’ het daglicht zal zien! Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender even te checken om op de hoogte te blijven van upcoming releases.


Nike Air Max 270 React 'City of Speed'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
'City of Speed'
'City of Speed'
'City of Speed'
'City of Speed'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Onze recap op de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg 3

Op zaterdag 2 november 2019 vond alweer de derde editie van Deadstock Sneaker Market plaats in Tilburg. Ook wij van Sneakerjagers waren dit keer weer aanwezig en hebben voor jullie een toffe recap gemaakt van dit event.

In april vond de tweede editie al plaats in Eindhoven en dit was ook al een groot succes. Daarom wilde Deadstock Sneaker Market het dit keer nog groter aanpakken en dit deden zij met veel succes, in de Wagenmakerij in Tilburg. In de hal stonden bijna 100 tafels vol met prachtige sneakers, vintage en accessoires. Ook was het mogelijk om je sneakers schoon te laten maken bij verschillende stands of om een potje straatvoetbal of tafeltennis te spelen.


Naast vele toffe dingen die je kon doen hing er ook een lekker sfeertje. Iedereen was vriendelijk en op de achtergrond werd er lekkere muziek gedraaid. Wanneer je honger of dorst had kon je ook nog eens een heerlijke hot dog scoren met een lekker drankje!


Natuurlijk kon je naast een lekker hap ook geweldige sneakers scoren. Het aanbod was enorm en er waren veel exclusieve paartjes verkrijgbaar.


Zoals je misschien al wel kan zien op de foto’s denken wij dat we kunnen spreken van een geweldige editie van Deadstock Sneaker Market. Wil jij nog meer zien van de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg? Check dan onze recap hieronder!

Images and videos by Sneakerjagers

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 13

Het lijkt er niet op dat adidas en Kanye West het rustig aan zullen doen als het aankomt op nieuwe colorways of modellen uitbrengen. Er gaan nu weer geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Het gaat om een ‘Desert Sage’ colorway.

adidas en Kanye West zitten niet stil en hebben ondertussen al twee verschillende versies uitgebracht van het 350 model. Er is namelijk een V1- en V2 versie. Nu vraag je je misschien af wat nou de verschillen zijn tussen de twee versies. Sommigen dingen zijn nog hetzelfde in de designs, zoals de upper. Deze is bij het V1 en bij het V2 model gemaakt van Primeknit. Echter is de Primeknit upper van de V2 een stuk grover en speelder dan die van de V1. Ook beschikt de V2 over een deels transparante streep over de upper en dat heeft de V1 niet. Wat ook bijzonder aan het V1 model was, was dat de midsole en de outsole één geheel waren. Dit was niet het geval bij de V2, hier zijn de midsole en outsole los van elkaar gemaakt. Het V2 beschikt over een nieuw leuk detail, namelijk de striping in de hak. Dat heeft de V1 niet.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer Look

De adidas Yeezy collectie blijft zich maar uitbreiden en het lijkt er niet op dat dit op korte termijn zal veranderen. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor het Yeezy BOOST 350 V2 model, genaamd ‘Desert Sage’. Het gaat om een groene colorway die gecontrasteerd wordt door een oranje sockliner. Ook nu weer is het bovenwerk gemaakt van mesh. De midsole heeft dezelfde kleur gekregen als de upper. Echter heeft de outsole een contrasterende gum kleur gekregen.

Volgens geruchten zal de nieuwe adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ in het begin van 2020 worden uitgebracht. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


YEEZY BOOST 350 V2 "Desert Sage" Revealed
Image by yeezymafia

De succesvolle Nike en Stüssy samenwerking word in 2020 verwacht 18

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuwe samenwerking tussen de gigant Nike en het merk Stüssy wordt verwacht. De verwachting is dat de focus van deze samenwerking op sneakers zal liggen.

Bijna 20 jaar geleden, in 2000, hebben Nike en Stüssy voor het eerst samengewerkt aan sneakers. Destijds kwamen er twee colorways van de Air Huarache LE uit. Sindsdien hebben er vele Nike modellen make overs gekregen door Stüssy. De samenwerking heeft veel nieuwe kleuren, materialen, designs met zich meegebracht. Deze vooruitstrevende samenwerking zal gelukkig dan ook in 2020 weer terugkomen. De Air Zoom Spiridon KK, Air Zoom Spiridon CG 2 en de Benassi JDI slides krijgen waarschijnlijk een make over.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over deze release en nog vele andere.


Nike Stüssy
Image by @py_rates_