De onverwachtse samenwerking tussen Footshop en KangaROOS

Onlangs is er een foto verschenen van een release ontstaan uit een samenwerking tussen de sneaker winkel Footshop en het merk KangaROOS. Vorig jaar is er al een samenwerking geweest tussen de Tsjechische/Slowaakse sneakerstore Footshop en het Amerikaanse merk KangaROOS.

KangaROOS is ontstaan in 1979 toen de Bob Gamm schoenen nodig had voor persoonlijk gebruik. Hij wilde lichte atletische schoenen met daarin zakjes om iets op te bergen tijdens zijn hardlooptochten. Hieruit kwam de KangaROOS sneaker met een klein ritsvak aan de zijkant. Vervolgens heeft hij met goede marketing al meer dan 700.000 paren kunnen verkopen. Voor Footshop was de samenwerking met KangaROOS de eerste samenwerking met een internationaal merk. Zij creëerde toen de Footshop x KangaROOS Ultimate 3 “The CIty of Hundred Spires”, een eerbetoon aan de stad Praag.

Na deze succesvolle release is er recentelijk weer een foto opgedoken van een sneaker die onstaan is uit deze samenwerking. Op de foto zien we een sneaker met een bruine upper en een groen getinte overlay boven de zool. Ook de tong heeft deze groene tint en bevat de branding van beide. De KangaROOS branding is ook te zien op de zijkant van de upper.

Op dit moment is er nog niks bekend over de release datum van deze Footshop x KangaROOS sneaker. Houd daarom de sneaker release kalender en de blogs goed in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Footshop KangaROOS
Image by Footshop

Previous ArticleNext Article