Mis de CLOT x Nike Air Force 1 “Royal Blue” niet | Release Reminder

Na al verschillende releases van CLOT en Nike komt er opnieuw een colorway op de Air Force 1 uit. De CLOT x Nike Air Force 1 “Game Royal” heeft, zoals we gewend zijn van deze samenwerking, een opvallende look.

Sinds 2006 werken CLOT en Nike al samen. Samen hebben ze verschillende klassieke Nike modellen nieuwe designs en colorways gegeven. Het sierlijke patroon dat op alle CLOT x Nike modellen te zien is, is ook weer te zien op deze release. De upper van de sneaker is helemaal van zijden gemaakt in een blauwe kleur en kan eraf worden gehaald om de onder laag te tonen. Daarnaast is het design zoals we van de Air Force 1 gewend zijn en zorgt de witte zool voor een contrast met de upper. De sneaker komt in een doos die hetzelfde patroon heeft.

De CLOT x Nike Air Force 1 “Game Royal” releast op maandag 11 november 2019 om 09:00 uur bij Nike en verschillende retailers voor €250,-. De sneaker zal vooral te bemachtigen zijn via raffles. Check de sneaker release kalender voor meer informatie over nieuwe releases. Scroll naar beneden om officiële afbeeldingen te bekijken van de samenwerking tussen de twee.


Clot X Nike Air Force 1 Low 'Royal Blue'

CJ5290-400 · Prijs vanaf €409,-

Naar alle aanbieders
CLOT x Nike Air
CLOT x Nike Air
CLOT x Nike Air
CLOT x Nike Air
Images by Nike

Previous ArticleNext Article