Update van de Air Jordan 1 High OG ‘Royal Toe’

De laatste weken gaat er een foto rond van een Air Jordan 1 High OG ‘Royal Toe’ die volgend jaar uit gaat komen. Maar er is nu een update verschenen over de sneaker en hij ziet er iets anders uit dan de eerste foto die rond ging.

Air Jordan 1 High OG ‘Royal Toe’ | 555088-041

De echte Jordan liefhebbers wachten al lang op deze colorway, maar voor een lange tijd leek het alleen nog maar een droom dat de sneaker zou uitkomen, maar goed nieuws want die droom wordt nu eindelijk werkelijkheid. Alleen veel mensen hoopte dat de schoen hetzelfde zou zijn als de Air Jordan 1 High OG ‘Bred Toe’ alleen dan blauw in plaats van rood. En in de eerst foto die was opgedoken was dat ook zo, maar nu zijn er kleine wijzigingen toegepast waardoor die niet meer hetzelfde is als de ‘Bred Toe’. Bij de eerste versie van de ‘Royal Toe’ was het gedeelte aan de onderkant van de hiel blauw, maar in de nieuwe versie is deze zwart. Ook is het ‘Air Jordan’ logo met de wings op de enkel wit in plaats van zwart. Wat we ook nog zien is dat de tongue tab zwart met wit is in plaats van blauw met wit. En tot slot lijkt het blauwe leer iets meer mat.

De sneaker wordt verwacht op 9 mei 2020 voor een prijs van €170,-. De sneaker zal te verkrijgen zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto!


Air Jordan 1 High OG 'Royal Toe' | 555088-041
Image by @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article