New Balance brengt een klassiek model uit de jaren ’90 terug 433

New Balance is de laatste tijd aardig op dreef. Zo brengen ze samenwerkingen uit en brengen ze oude modellen terug. Ook de New Balance 860 brengen ze terug en nu met nieuwe technologieën en een grensverleggend design. Er komen op 9 november 2019 twee colorways uit op het vernieuwde model bij onze partner, Baskèts.

Het merk New Balance is een Amerikaans merk dat in 1906 werd opgericht en is tegenwoordig één van ’s werelds grootste fabrikanten van sportschoenen en -kleding. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in Boston. New Balance produceert veel producten voor sporten als voetbal, basketbal, hardlopen en wielrennen.

New Balance 860 ‘Black’ | ML860CX

In het begin van de jaren ’90 bracht New Balance het 860 model al uit, maar nu hebben ze de sneaker opnieuw ontworpen om zo aan de behoeftes te voldoen van deze tijd. Er komen twee verschillende colorways uit van het model, een zwarte en een witte colorway.

De New Balance 860 combineert geheimzinnige dad style met eigentijdse kleurstellingen. Ook zit de sneaker vol met technologieën die je zeker in de gaten houdt tijdens een hardloopwedstrijd. Zo beschikt de sneaker over ABZORB technologie en N-ergy demping onder de voet die zorgt voor zowel comfort als ondersteuning. Het ademende bovenwerk is gemaakt van mesh met verschillende hits in andere kleuren om het uiterlijk te complementeren.

De zwarte colorway is volledig zwart en beschikt zilveren details op de upper en een grijze outsole. De witte colorway is totaal het tegenovergestelde en beschikt over een witte basis. Ook hier zijn zilveren overlays op te vinden, zoals op de toebox en op de hiel. Het bekende ‘N’ logo op de zijkanten heeft een blauwe kleur gekregen, net als de outsole.

Op 9 november 2019 is het mogelijk om deze sneaker te shoppen in tee verschillende colorways via Baskèts. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €130,-. Bekijk hieronder de foto’s en check dagelijks onze Releasekalender voor de tofste releases die eraan komen.


New Balance ML860CX 'Black'

ML860XC · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
New Balance 860
New Balance 860
Images: Baskèts

New Balance ML860XB 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images Baskèts

Previous ArticleNext Article

De New Balance 327 komt 11 juli in vijf nieuwe colorways 14

De New Balance 327 begint steeds meer de populariteit te winnen van de liefhebbers. En dat is zeker niet onterecht. Dit model is sinds de samenwerking met Casablanca is de sneaker namelijk helemaal terug. En voor de fans van de het 327 model hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 5 nieuwe colorways van deze sneaker uit op 11 juli.

De New Balance 327

De New Balance 327 is natuurlijk kenmerkend door zijn bijzondere outsole. Ze loopt, zoals bij veel sneakers, over de gehele zool van de sneaker. Wat echter deze sneaker bijzonder maakt is dat deze outsole doorloopt naar de hiel van de sneaker. Mede door deze outsole heeft de sneaker een heerlijke vintage look. Wat ook helpt bij deze vintage look is natuurlijk het bovenwerk. Bij deze vijf nieuwe colorways heeft het bovenwerk verschillende overlays van suède. Wat anders is bij deze releases dan bij de voorgaande releases is dat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh in plaats van nylon. Hierdoor heeft de sneaker nog meer een vintage look.

De Releases

In totaal zullen er vijf verschillende colorways uitkomen van deze New Balance. Namelijk de White/Grey/Purple, Blue/White/White, Green/Orange, Olive/Purple en Purple/Grey/Black. Allemaal gaan ze €110 kosten. Check de foto’s van de vijf colorways hieronder.

New Balance WS327COC 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFB 'Blue'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFA 'Orange/Green'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COB 'Olive/Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COA 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ krijgt alweer een nieuwe colorway 11

Beetje voor beetje komen er steeds meer colorways bij het ‘Worldwide Pack’. De Air Max 90 heeft al twee colorways op zich gekregen en krijgt er nu nog een bij. Deze nieuwe colorway zal een mix zijn van wit en goud.

Het Nike ‘Worldwide Pack’ bestaat uit vijf modellen namelijk de klassieke Air Force 1, Air Tailwind ’79, Air Max MX-720-818, Air Max 95 en de Air Max 90. Wat opvalt aan deze collectie is het gebruik van over branding. Op alle modellen zijn meerdere Swooshes en Nike tekst te vinden. Deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 heeft nog steeds deze over branding, alleen is het dit keer een stuk subtieler gedaan.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | DA1342-170

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit mesh met wit lederen overlays. Op deze lederen overlays staat het ‘Worldwide Pack’ logo meerdere malen afgebeeld in het zilver. Op de toebox zijn vijf mini Swooshes geplaatst in het goud. Meer Nike Worldwide Branding is te vinden op de tong, hiel en binnen zool. De gouden kleur is gebruikt op de Swoosh, sockliner, logo op de tong, hiel patch en het gebied rondom de Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en doorzichtige outsole met gouden spikkels.

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ komt op 24 juli uit in Azië. Helaas is er nog geen Europese releasedatum bekend gemaakt, houd daarom onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken.


Nike Air Max 90 Worldwide Pack - Gold

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Images by Nike

De Air Jordan 6 WMNS komt met doorzichtige details 14

Jordan Brand liet een paar dagen geleden de volledige Air Jordan line-up zien. In deze collectie zaten in totaal twaalf sneaker waarvan er een de Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ was.

De Air Jordan 6 werdt voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen door Tinker Hatfield. De originele colorways op de Air Jordan 6 zijn de Black/Infrared, White/Infrared, White/Carmine-Black, White/Sport Blue en de Off White/Maroon. De Air Jordan 6 introduceerde versteviging rondom de teen, twee gaten in de tong en een plastieken hiel tab. Net zoals de Air Jordan 5 had de Air Jordan 6 doorzichtige delen in de outsole en was dit de laatste Air Jordan waar het Nike Air logo op de hiel stond.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De Air Jordan 6 WMNS komt in een Black, Smoke Grey en Chrome kleurencombinatie. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van suede. Wat het meest opvalt aan de sneaker zijn de doorzichtige plastieken panelen op de midfoot van de sneaker. Dit geeft het model een extra touch. De tong is gemaakt van grijs rubber met daaronder het Jumpman logo ook in het grijs. Onder de upper zit een zwart en witte midsole met half doorzichtige panelen op de outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ zal deze zomer uitkomen bij Nike.com voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Images by Nike