Unieke foto’s van de Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA samenwerking zijn opgedoken

Er zijn opvallende foto’s verschenen van de Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA collectie. Naast deze opvallende foto’s zijn er ook gedetailleerde, officiële foto’s verschenen.

De Bulgaarse designer Kiko Kostadinov heeft samen met ASICS de GEL-KORIKA modellen een make-over gegeven. Onlangs zijn er foto’s van de sneakers verschenen met de 55-jarige fotograaf Juergen Teller als model. De foto’s tonen de Duitse fotograaf terwijl hij op vakantie is in Europa. Op de ene foto heeft hij meer kleding aan dan op de andere.

Er komen vier verschillende colorways uit van de GEL-KORIKA. Twee fel gekleurde colorways in rode tinten en lichte groen- en blauwtinten. Daarnaast komt er ook een geheel zwarte colorway uit in een metallic grijze colorway. Op de foto’s van Juergen Teller zijn de contrasten tussen alle sneakers goed te zien. De fel gekleurde rood getinte colorway is gematcht met zijn kleine zwembroek. Daarnaast wordt de metallic grijze colorway vergeleken met zijn t-shirt en een standbeeld. De zwarte colorway is in een contrasterend zonnebloem veld getoond. De fel groen en blauwe colorway word naast een gans gehouden. Alle modellen hebben de welbekende ASICS branding en een FlyteFoam zool.

Alle vier de colorways van de Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA komen op 8 november 2019 uit bij de pop-up in Berlijn. Daarnaast krijgen ze een wereldwijde release bij verschillende retailers op 16 november 2019. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates van nieuwe releases.


 Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA
 Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA
 Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA
 Kiko Kostadinov x ASICS GEL-KORIKA
Images by Kiko Kostadinov

Previous ArticleNext Article