De Air Jordan 6 ontvangt een alligator upper!

De Air Jordan 6 heeft al verschillende bijzondere colorways gekend. Hier zitten dan ook verschillende colorways bij die voor een hoop geld worden verkocht op het internet. Gelukkig kunnen we mededelen dat het hier niet bij blijft. Er zijn beelden vrijgekomen dat de basketbal legende weer een ongelooflijk paartje klaar heeft liggen. Scroll naar beneden als je hier meer over te weten wilt komen.

Misschien wel één van de populairste Air Jordan 6 colorways van de afgelopen tijd is natuurlijk die van Travis Scott. De rapper zorgt samen met Nike en Air Jordan er al enige tijd voor dat de sneakerscene compleet op z’n kop staat met zijn colorways. Gelukkig wordt er deze maand weer een sneaker onder zijn naam uitgebracht. Dit keer is het weer een Nike Air Force 1. Check hem hier.

Air Jordan 6 GS ‘Alligator’ | Closer look

Met deze ‘Alligator’ colorway hebben ze weer laten zien hoe uniek het bedrijf wel niet is. De gehele upper van de sneaker is dan ook bedekt met de ‘Alligator’ skin. Daarnaast beschikt hij over een nette witte kleur. Daarentegen heeft de tongtab van de sneaker een zwarte kleur met een groene Jumpman erop geplaatst. Deze Jumpman zien we ook terug op de hak. De zwarte kleur van de tongtab vinden we terug op de midsole. Zoals altijd hebben ze deze midsole afgemaakt met een transparante laag.

Op dit moment wordt de sneaker 30 november 2019 verwacht. Het prijskaartje zal rond de €200,- gaat bedragen. Helaas zijn er nog geen officiële foto’s bekend ,maar we verwachten hier binnenkort meer over. Houdt onze releasekalender dus goed in de gaten.


Air Jordan 6 GS Alligator 384665-100 Release Date
Air Jordan 6 GS Alligator 384665-100 Release Date
Air Jordan 6 GS Alligator 384665-100 Release Date
Air Jordan 6 GS Alligator 384665-100 Release Date
Air Jordan 6 GS Alligator 384665-100 Release Date

Previous ArticleNext Article