Bekijk de first look van de Air Jordan 3 ‘Animal Pack’

Een ‘Animal’ pack is een zeer geliefde colorway op de Nike modellen. We hebben natuurlijk al het enorme succes van de Nike Air Max 1 ‘Animal’ gezien. En er komt nu een Air Jordan 3 ‘Animal Pack’ aan en er is eindelijk een foto verschenen.

De eerste Air Jordan 3 kwam uit in 1988, dit was een erg succesvol jaar voor Michael Jordan. In het seizoen van ’87/’88 ontving hij namelijk zijn eerste NBA Most Valuable Player award. Hij won ook de Slam Dunk wedstrijd en zorgde voor de beste resultaten voor de Bull’s sinds 74-75. Hij won dus vele belangrijke prijzen! Toen kwam dus ook de Air Jordan 3 en deze was totaal anders dan de Air Jordan 1 en Air Jordan 2. Dit was de eerste Air Jordan met een zichtbare Air-Sole unit en ook de eerste die het Jumpman logo had. De sneaker was dan ook een van de meest populaire Air Jordan’s toen die uit kwam.

Air Jordan 3 “Animal Pack” | CK4344-001

Er komen twee colorways in deze pack voor. De eerste bestaat uit de kleuren ‘Black/Sail-Gum Light Brown-Multi-Color’ en de tweede bestaat uit de kleuren ‘Black/Dark Mocha-Rope-Multi-Color’. Er waren al verschillende mock-ups verschenen, maar er is nu een foto verschenen van de eerste colorway. De basis van de sneaker is gemaakt van zwart pony haar. Bij de neus en heeltab zien we een luipaard print. Onder de heeltab bevindt zich een zebraprint en tot slot zien we bij de eyestays ook nog een stukje tijgerprint. Op de tong zien we een rode Jumpman, deze tong is trouwens niet van pony haar gemaakt, maar van een gladde glimmende stof. De midsole is deels zwart en daaronder wit en de sneaker heeft een gum outsole. Wat wel opvalt is dat op deze foto de sneaker geen zichtbare Air-Sole unit bevat.

Er zijn al erg veel positieve reacties op de sneaker, dus hopelijk wordt die ook echt zo uitgebracht! Het Air Jordan 3 ‘Animal Pack’ wordt in de lente van 2020 verwacht. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates.


Air Jordan 3 "Animal Pack" | CK4344-001
Image by @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article