adidas komt met een opvallende ‘Liquid Metal’ pack! 35

Het is algemeen wel bekend dat wanneer adidas iets gaat uitbrengen er meteen meerdere colorways worden uitgebracht. Dit is wederom het geval. Er komen zes colorways uit die ontzettend opvallend zijn. Het wordt namelijk een ‘Liquid Metal’ pack. Scroll voor meer informatie naar beneden.

Metallic colorways zien we vaker verschijnen rond de feestdagen en Duitse gigant adidas kon natuurlijk niet achter blijven en komt dus ook met de ‘Liquid Metal’ pack. Er gaan drie modellen in deze collectie thuis horen en het kon niet anders dan dat het deze iconen waren.

adidas ‘Liquid Metal Pack’ | Details

Ze hebben gekozen voor de adidas Stan Smith, de adidas Sambarose en de adidas Falcon. Ieder model krijgt twee colorways, een gouden en en zilveren. Laten we beginnen met de zool van de sneakers. Alle zes de colorways hebben een strakke witte zool gekregen. Hierboven bevind zich een gouden upper of zilveren upper. Er zijn echter twee verschillen met de zilveren en de gouden colorways. Het gaat om de sockliner en de veters. Bij de zilveren colorways zijn de sockliner en de veters zilver, net zoals op de rest van de sneaker. Bij de gouden colorways is dat het niet het geval. Inplaats van een gouden kleur zijn de sockliner en de veters wit gekleurd.

Zaterdag 9 november 2019 is het zover. Alle zes de colorways zullen dan uitkomen. Stuk voor stuk gaan ze €120,- kosten. Wil jij er dagelijks opvallend uitzien en ontzettend strak. Zorg er dan voor dat jij deze collectie zaterdag binnen haalt! Check onze releasekalender voor meer informatie.


adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Silver'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Gold'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Silver'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Gold'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Silver'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Gold'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article

Onze recap op de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg 4

Op zaterdag 2 november 2019 vond alweer de derde editie van Deadstock Sneaker Market plaats in Tilburg. Ook wij van Sneakerjagers waren dit keer weer aanwezig en hebben voor jullie een toffe recap gemaakt van dit event.

In april vond de tweede editie al plaats in Eindhoven en dit was ook al een groot succes. Daarom wilde Deadstock Sneaker Market het dit keer nog groter aanpakken en dit deden zij met veel succes, in de Wagenmakerij in Tilburg. In de hal stonden bijna 100 tafels vol met prachtige sneakers, vintage en accessoires. Ook was het mogelijk om je sneakers schoon te laten maken bij verschillende stands of om een potje straatvoetbal of tafeltennis te spelen.


Naast vele toffe dingen die je kon doen hing er ook een lekker sfeertje. Iedereen was vriendelijk en op de achtergrond werd er lekkere muziek gedraaid. Wanneer je honger of dorst had kon je ook nog eens een heerlijke hot dog scoren met een lekker drankje!


Natuurlijk kon je naast een lekker hap ook geweldige sneakers scoren. Het aanbod was enorm en er waren veel exclusieve paartjes verkrijgbaar.


Zoals je misschien al wel kan zien op de foto’s denken wij dat we kunnen spreken van een geweldige editie van Deadstock Sneaker Market. Wil jij nog meer zien van de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg? Check dan onze recap hieronder!

Images and videos by Sneakerjagers

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 13

Het lijkt er niet op dat adidas en Kanye West het rustig aan zullen doen als het aankomt op nieuwe colorways of modellen uitbrengen. Er gaan nu weer geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Het gaat om een ‘Desert Sage’ colorway.

adidas en Kanye West zitten niet stil en hebben ondertussen al twee verschillende versies uitgebracht van het 350 model. Er is namelijk een V1- en V2 versie. Nu vraag je je misschien af wat nou de verschillen zijn tussen de twee versies. Sommigen dingen zijn nog hetzelfde in de designs, zoals de upper. Deze is bij het V1 en bij het V2 model gemaakt van Primeknit. Echter is de Primeknit upper van de V2 een stuk grover en speelder dan die van de V1. Ook beschikt de V2 over een deels transparante streep over de upper en dat heeft de V1 niet. Wat ook bijzonder aan het V1 model was, was dat de midsole en de outsole één geheel waren. Dit was niet het geval bij de V2, hier zijn de midsole en outsole los van elkaar gemaakt. Het V2 beschikt over een nieuw leuk detail, namelijk de striping in de hak. Dat heeft de V1 niet.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer Look

De adidas Yeezy collectie blijft zich maar uitbreiden en het lijkt er niet op dat dit op korte termijn zal veranderen. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor het Yeezy BOOST 350 V2 model, genaamd ‘Desert Sage’. Het gaat om een groene colorway die gecontrasteerd wordt door een oranje sockliner. Ook nu weer is het bovenwerk gemaakt van mesh. De midsole heeft dezelfde kleur gekregen als de upper. Echter heeft de outsole een contrasterende gum kleur gekregen.

Volgens geruchten zal de nieuwe adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ in het begin van 2020 worden uitgebracht. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


YEEZY BOOST 350 V2 "Desert Sage" Revealed
Image by yeezymafia

De succesvolle Nike en Stüssy samenwerking word in 2020 verwacht 18

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuwe samenwerking tussen de gigant Nike en het merk Stüssy wordt verwacht. De verwachting is dat de focus van deze samenwerking op sneakers zal liggen.

Bijna 20 jaar geleden, in 2000, hebben Nike en Stüssy voor het eerst samengewerkt aan sneakers. Destijds kwamen er twee colorways van de Air Huarache LE uit. Sindsdien hebben er vele Nike modellen make overs gekregen door Stüssy. De samenwerking heeft veel nieuwe kleuren, materialen, designs met zich meegebracht. Deze vooruitstrevende samenwerking zal gelukkig dan ook in 2020 weer terugkomen. De Air Zoom Spiridon KK, Air Zoom Spiridon CG 2 en de Benassi JDI slides krijgen waarschijnlijk een make over.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over deze release en nog vele andere.


Nike Stüssy
Image by @py_rates_