adidas komt met een opvallende ‘Liquid Metal’ pack! 257

Het is algemeen wel bekend dat wanneer adidas iets gaat uitbrengen er meteen meerdere colorways worden uitgebracht. Dit is wederom het geval. Er komen zes colorways uit die ontzettend opvallend zijn. Het wordt namelijk een ‘Liquid Metal’ pack. Scroll voor meer informatie naar beneden.

Metallic colorways zien we vaker verschijnen rond de feestdagen en Duitse gigant adidas kon natuurlijk niet achter blijven en komt dus ook met de ‘Liquid Metal’ pack. Er gaan drie modellen in deze collectie thuis horen en het kon niet anders dan dat het deze iconen waren.

adidas ‘Liquid Metal Pack’ | Details

Ze hebben gekozen voor de adidas Stan Smith, de adidas Sambarose en de adidas Falcon. Ieder model krijgt twee colorways, een gouden en en zilveren. Laten we beginnen met de zool van de sneakers. Alle zes de colorways hebben een strakke witte zool gekregen. Hierboven bevind zich een gouden upper of zilveren upper. Er zijn echter twee verschillen met de zilveren en de gouden colorways. Het gaat om de sockliner en de veters. Bij de zilveren colorways zijn de sockliner en de veters zilver, net zoals op de rest van de sneaker. Bij de gouden colorways is dat het niet het geval. Inplaats van een gouden kleur zijn de sockliner en de veters wit gekleurd.

Zaterdag 9 november 2019 is het zover. Alle zes de colorways zullen dan uitkomen. Stuk voor stuk gaan ze €120,- kosten. Wil jij er dagelijks opvallend uitzien en ontzettend strak. Zorg er dan voor dat jij deze collectie zaterdag binnen haalt! Check onze releasekalender voor meer informatie.


adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Silver'

FV4300 · Prijs vanaf €34,-

Naar alle aanbieders

adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Gold'

FV4298 · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Silver'

FV4325 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Gold'

FV4319 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Silver'

FV4317 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Gold'

FV4318 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article

De New Balance 327 komt 11 juli in vijf nieuwe colorways 7

De New Balance 327 begint steeds meer de populariteit te winnen van de liefhebbers. En dat is zeker niet onterecht. Dit model is sinds de samenwerking met Casablanca is de sneaker namelijk helemaal terug. En voor de fans van de het 327 model hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 5 nieuwe colorways van deze sneaker uit op 11 juli.

De New Balance 327

De New Balance 327 is natuurlijk kenmerkend door zijn bijzondere outsole. Ze loopt, zoals bij veel sneakers, over de gehele zool van de sneaker. Wat echter deze sneaker bijzonder maakt is dat deze outsole doorloopt naar de hiel van de sneaker. Mede door deze outsole heeft de sneaker een heerlijke vintage look. Wat ook helpt bij deze vintage look is natuurlijk het bovenwerk. Bij deze vijf nieuwe colorways heeft het bovenwerk verschillende overlays van suède. Wat anders is bij deze releases dan bij de voorgaande releases is dat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh in plaats van nylon. Hierdoor heeft de sneaker nog meer een vintage look.

De Releases

In totaal zullen er vijf verschillende colorways uitkomen van deze New Balance. Namelijk de White/Grey/Purple, Blue/White/White, Green/Orange, Olive/Purple en Purple/Grey/Black. Allemaal gaan ze €110 kosten. Check de foto’s van de vijf colorways hieronder.

New Balance WS327COC 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFB 'Blue'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFA 'Orange/Green'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COB 'Olive/Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COA 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ krijgt alweer een nieuwe colorway 5

Beetje voor beetje komen er steeds meer colorways bij het ‘Worldwide Pack’. De Air Max 90 heeft al twee colorways op zich gekregen en krijgt er nu nog een bij. Deze nieuwe colorway zal een mix zijn van wit en goud.

Het Nike ‘Worldwide Pack’ bestaat uit vijf modellen namelijk de klassieke Air Force 1, Air Tailwind ’79, Air Max MX-720-818, Air Max 95 en de Air Max 90. Wat opvalt aan deze collectie is het gebruik van over branding. Op alle modellen zijn meerdere Swooshes en Nike tekst te vinden. Deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 heeft nog steeds deze over branding, alleen is het dit keer een stuk subtieler gedaan.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | DA1342-170

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit mesh met wit lederen overlays. Op deze lederen overlays staat het ‘Worldwide Pack’ logo meerdere malen afgebeeld in het zilver. Op de toebox zijn vijf mini Swooshes geplaatst in het goud. Meer Nike Worldwide Branding is te vinden op de tong, hiel en binnen zool. De gouden kleur is gebruikt op de Swoosh, sockliner, logo op de tong, hiel patch en het gebied rondom de Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en doorzichtige outsole met gouden spikkels.

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ komt op 24 juli uit in Azië. Helaas is er nog geen Europese releasedatum bekend gemaakt, houd daarom onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken.


Nike Air Max 90 Worldwide Pack - Gold

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Images by Nike

De Air Jordan 6 WMNS komt met doorzichtige details 10

Jordan Brand liet een paar dagen geleden de volledige Air Jordan line-up zien. In deze collectie zaten in totaal twaalf sneaker waarvan er een de Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ was.

De Air Jordan 6 werdt voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen door Tinker Hatfield. De originele colorways op de Air Jordan 6 zijn de Black/Infrared, White/Infrared, White/Carmine-Black, White/Sport Blue en de Off White/Maroon. De Air Jordan 6 introduceerde versteviging rondom de teen, twee gaten in de tong en een plastieken hiel tab. Net zoals de Air Jordan 5 had de Air Jordan 6 doorzichtige delen in de outsole en was dit de laatste Air Jordan waar het Nike Air logo op de hiel stond.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De Air Jordan 6 WMNS komt in een Black, Smoke Grey en Chrome kleurencombinatie. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van suede. Wat het meest opvalt aan de sneaker zijn de doorzichtige plastieken panelen op de midfoot van de sneaker. Dit geeft het model een extra touch. De tong is gemaakt van grijs rubber met daaronder het Jumpman logo ook in het grijs. Onder de upper zit een zwart en witte midsole met half doorzichtige panelen op de outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ zal deze zomer uitkomen bij Nike.com voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Images by Nike