adidas komt met een opvallende ‘Liquid Metal’ pack!

Het is algemeen wel bekend dat wanneer adidas iets gaat uitbrengen er meteen meerdere colorways worden uitgebracht. Dit is wederom het geval. Er komen zes colorways uit die ontzettend opvallend zijn. Het wordt namelijk een ‘Liquid Metal’ pack. Scroll voor meer informatie naar beneden.

Metallic colorways zien we vaker verschijnen rond de feestdagen en Duitse gigant adidas kon natuurlijk niet achter blijven en komt dus ook met de ‘Liquid Metal’ pack. Er gaan drie modellen in deze collectie thuis horen en het kon niet anders dan dat het deze iconen waren.

adidas ‘Liquid Metal Pack’ | Details

Ze hebben gekozen voor de adidas Stan Smith, de adidas Sambarose en de adidas Falcon. Ieder model krijgt twee colorways, een gouden en en zilveren. Laten we beginnen met de zool van de sneakers. Alle zes de colorways hebben een strakke witte zool gekregen. Hierboven bevind zich een gouden upper of zilveren upper. Er zijn echter twee verschillen met de zilveren en de gouden colorways. Het gaat om de sockliner en de veters. Bij de zilveren colorways zijn de sockliner en de veters zilver, net zoals op de rest van de sneaker. Bij de gouden colorways is dat het niet het geval. Inplaats van een gouden kleur zijn de sockliner en de veters wit gekleurd.

Zaterdag 9 november 2019 is het zover. Alle zes de colorways zullen dan uitkomen. Stuk voor stuk gaan ze €120,- kosten. Wil jij er dagelijks opvallend uitzien en ontzettend strak. Zorg er dan voor dat jij deze collectie zaterdag binnen haalt! Check onze releasekalender voor meer informatie.


adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Silver'

FV4300 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

adidas Stan Smith 'Liquid Metal - Gold'

FV4298 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Silver'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Sambarose 'Liquid Metal - Gold'

FV4319 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Silver'

FV4317 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

adidas Falcon 'Liquid Metal - Gold'

FV4318 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article