Er is een nieuwe opvallende colorway onderweg van de Reebok DMX Trail Shadow 102

Reebok brengt aanstaande vrijdag, 8 november 2019, een nieuwe colorway uit op het DMX Trail Shadow model. Het gaat om een colorway die beschikt over opvallende, felle kleuren, zoals de kleuren groen en geel.

Al sinds 1895 maakte Joseph William Foster hardloopschoenen. Niet veel later besloten zijn zoons hem te helpen en noemde zij het merk ‘J.W. Foster & Sons’. Pas in 1958 werd het merk ‘Reebok’ genoemd. Op dit moment hadden de kleinzoons het merk overgenomen. Zij bedachten de naam ‘Rhebok’. Dit was een soort van de Afrikaanse Antilope. In de loop der jaren doordrenkte Reebok zich in nieuwe markten en begonnen ze hun producten te verkopen in meer dan 28 landen wereldwijd. Op het moment dat Reebok de VS bereikte, versnelde de groei van het merk enorm. Hoewel Reebok bekend staat om hun schoenen begonnen ze in de jaren ’80 ook met het verkopen van sportaccessoires en kleding. In de loop der jaren heeft Reebok hoogwaardige producten ontwikkeld.

In 1997 lanceerde Reebok een nieuw schokabosrptiesysteem, genaamd DMX. Dit was een nieuwe technologie waarbij lucht door de sneaker stroomt via aangesloten pods. Zo worden de loopprestaties verbeterd. Deze technologie werd geïntroduceerd in de Reebok DMX Run.

Reebok DMX Trail ‘Shadow Black/Clover Green/Hero Yellow’ | EF8595

De opvallende sneaker beschikt over een bovenwerk dat is gemaakt van mesh in een zwarte kleur. Op deze basis zijn verschillende overlays te vinden. Zo valt je gelijk op dat er een groene lacing cage over de gehele sneaker loopt. Onder de lacing cage is zilveren Reebok branding te vinden. Op de tong en de binnenkant van de sneaker zijn beiden in een gele kleur verwerkt. De drukke upper is bevestigd op een witte midsole met hierop gele vorm op de voorkant van de midsole. Ook heeft deze vooruitstrevende sneaker DMX Shear-technologie voor premium demping onder de voet. Om de sneaker af te maken loopt er onder de midsole een zwart/gele outsole.

Aanstaande vrijdag, 8 november 2019, zal de Reebok DMX Trail Shadow bij onder andere Baskèts uitkomen. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €180,-. Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker er uit zal komen te zien? Scroll dan snel naar beneden en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor aankomende sneaker releases!


Reebok DMX Trail Shadow 'Green'

Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders
Reebok DMX Trail Shadow
Reebok DMX Trail Shadow
Images by Baskèts

Previous ArticleNext Article

De vrolijke Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ 1

De Nike Air Max 200 is een van de laatste modellen van Nike. En in deze donkere dagen heeft Nike de sneaker een kleurrijke make-over gegeven en komt de Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ uit.

Het model is geïnspireerd op stromende lava en golven van de oceanen. Dit geeft de sneaker een uniek design, maar toch zie je ook wat overeenkomsten met de Air Max 180. Zo zie je bijvoorbeeld de Air bubble in de hiel. De sneaker geeft je erg veel demping en zit erg comfortabel. Dit komt niet alleen door de zool maar ook door het gebruik van flexibele materialen.

Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ | CU4745-001

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. We zien verschillende zwarte en roze accenten terug komen op de sneaker. De roze kleur zien we ook terugkomen op de Swooshes, de Nike branding op de tong en boven de Air-Sole unit. De lacelock is ook een roze smiley die een Swoosh als mond heeft. De Air-Sole unit zelf is fel groen wat aansluit bij de andere kleuren. Ook bevindt er zich op de heeltab nog een blauwe Nike branding en zijn de insoles van de sneaker rood. De sneaker is dus erg kleurrijk en vrolijkt je zeker op in deze donkere dagen!

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet bekend, maar hij wordt ergens in de komende weken verwacht bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €125,-. Voor alle updates houd je natuurlijk onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!


Nike Air Max 200 'Black/Pink'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Images by Nike

Universal Works en adidas komen met twee colorways voor de UltraBOOST 2019 9

Het Britse Universal Works x adidas hebben hun handen ineen geslagen om twee prachtige colorways uit te brengen voor de winter hardloopcollectie. Het gaat om een witte en een bruine colorway die zijn uitgewerkt op het UltraBOOST 2019 model.

Mede-oprichter van Universal Works, David Keyte, liet zich inspireren door de koude, natte winterstraten van Londen. Zijn doel was om winterharde kleding te produceren van hoge kwaliteit. Ook is hij van mening dat je esthetische normen niet hoeft op te offeren om dit doel te bereiken. Hij zei: “Ik wil items tegenkomen die er nog steeds goed uitzien wanneer je bij een koffiewinkel aankomt.” Vandaar dat de collectie gekleed is in rijke blauwe en elegante bruine kleuren. Ook beschikt de collectie over materialen waarvan je niet zou van verwachten dat deze op technische hardloopkleding verwerkt konden worden, zoals wol.

De collectie bestaat uit verschillende items. Zo bestaat de collectie uit een jas, vest, shirt, panty’s, shorts, petten en schoudertassen. Elk item combineert hi-spec textiel met een aardachtig kleurenpalet voor een veelzijdige styling. Ook is deze sport-meets-street stijl zichtbaar op de UltraBOOST 2019 sneakers.

Universal Works x adidas UltraBOOST 2019 | Closer Look

De samenwerking heeft, zoals we al zeiden, twee mooie colorways geleverd op de UltraBOOST 2019. De sneaker is aangekomen in zowel bruin als wit. In plaats van een synthetische middenvoetkooi is er dit keer gekozen voor stevig maar soepel suède. Op de outsole zijn marmerdetails te vinden om extra de aandacht te trekken. Natuurlijk is er niks aan de kenmerkende demping en ondersteuning van de UltraBOOST veranderd.

Op 23 november 2019 zal de Universal Works x adidas hardloopcollectie uitkomen via adidas.nl. Ook zal de samenwerking bij verschillende retailers verkrijgbaar zijn. Check onze Releasekalender voor alle aankomende releases en check de foto’s van de sneaker hieronder!


Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas ultraboost 2019 universal works prairie sand cumin winter white Eg5185 Eg5188 bone glacier grey release date info photos price collaboration sneakers running

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Winter White'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas ultraboost 2019 universal works prairie sand cumin winter white Eg5185 Eg5188 bone glacier grey release date info photos price collaboration sneakers running
Images by adidas

Dutch Deadstock: Unieke stand met hand dyed Nike en adidas sokken op Sneakerness Rotterdam 15

Tijdens Sneakerness worden naast sneakers ook andere unieke sneaker gerelateerde producten verkocht. De stand van Dutch Deadstock is het ultieme voorbeeld van zo’n stand op Sneakerness Rotterdam.

Dutch Deadstock is geen onbekende van Sneakerness. Sinds 2012 is Michiel namelijk al aanwezig op Sneakerness als verkoper. Hij is een ervaren sneaker liefhebber die niet alleen sneakers in zijn assortiment heeft. Supreme, posters en hand dyed socks zijn ook te koop bij Dutch Deadstock. De hand dyed sokken zijn een uniek product voor Sneakerness en onlangs is zijn website online gegaan met daarop alle verschillende variaties. Op Sneakerness Rotterdam zullen dus al deze regenboog kleurige Nike en adidas sokken te koop zijn bij de stand van Dutch Deadstock. Zelf bezoekt Michiel ook regelmatig evenementen en hij is te vinden via zijn website, Instagram en Facebook.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Images by Dutch Deadstock