Er is een nieuwe opvallende colorway onderweg van de Reebok DMX Trail Shadow

Reebok brengt aanstaande vrijdag, 8 november 2019, een nieuwe colorway uit op het DMX Trail Shadow model. Het gaat om een colorway die beschikt over opvallende, felle kleuren, zoals de kleuren groen en geel.

Al sinds 1895 maakte Joseph William Foster hardloopschoenen. Niet veel later besloten zijn zoons hem te helpen en noemde zij het merk ‘J.W. Foster & Sons’. Pas in 1958 werd het merk ‘Reebok’ genoemd. Op dit moment hadden de kleinzoons het merk overgenomen. Zij bedachten de naam ‘Rhebok’. Dit was een soort van de Afrikaanse Antilope. In de loop der jaren doordrenkte Reebok zich in nieuwe markten en begonnen ze hun producten te verkopen in meer dan 28 landen wereldwijd. Op het moment dat Reebok de VS bereikte, versnelde de groei van het merk enorm. Hoewel Reebok bekend staat om hun schoenen begonnen ze in de jaren ’80 ook met het verkopen van sportaccessoires en kleding. In de loop der jaren heeft Reebok hoogwaardige producten ontwikkeld.

In 1997 lanceerde Reebok een nieuw schokabosrptiesysteem, genaamd DMX. Dit was een nieuwe technologie waarbij lucht door de sneaker stroomt via aangesloten pods. Zo worden de loopprestaties verbeterd. Deze technologie werd geïntroduceerd in de Reebok DMX Run.

Reebok DMX Trail ‘Shadow Black/Clover Green/Hero Yellow’ | EF8595

De opvallende sneaker beschikt over een bovenwerk dat is gemaakt van mesh in een zwarte kleur. Op deze basis zijn verschillende overlays te vinden. Zo valt je gelijk op dat er een groene lacing cage over de gehele sneaker loopt. Onder de lacing cage is zilveren Reebok branding te vinden. Op de tong en de binnenkant van de sneaker zijn beiden in een gele kleur verwerkt. De drukke upper is bevestigd op een witte midsole met hierop gele vorm op de voorkant van de midsole. Ook heeft deze vooruitstrevende sneaker DMX Shear-technologie voor premium demping onder de voet. Om de sneaker af te maken loopt er onder de midsole een zwart/gele outsole.

Aanstaande vrijdag, 8 november 2019, zal de Reebok DMX Trail Shadow bij onder andere Baskèts uitkomen. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €180,-. Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker er uit zal komen te zien? Scroll dan snel naar beneden en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor aankomende sneaker releases!


Reebok DMX Trail Shadow 'Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Reebok DMX Trail Shadow
Reebok DMX Trail Shadow
Images by Baskèts

Previous ArticleNext Article