Release Reminder: Nike Air Force 1 Low ‘Gold Swoosh’ pack 899

De laatste 2 maanden van het jaar staan voor Nike vooral in het teken van het Holiday Season. Met als knaller natuurlijk kerst en oud en nieuw. Speciaal voor deze feestdagen komt Nike met een blikkende ‘Gold Swoosh’ pack van de Air Force 1.

De iconische Air Force 1 is sinds de introductie in 1982 onwijs populair en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag beschikken veel mensen over een paartje Air Force 1’s. Jong of oud, man of vrouw de sneaker is geschikt voor iedereen en kent geen grenzen!

Nike Air Force 1 Low ‘Gold Swoosh’ pack | De details

Het pack bestaat uit vier colorways, namelijk een zwarte, witte, rode en blauwe Nike Air Force 1 Low. De omlijning van de swooshes is ‘Metallic Gold’. Eveneens als de branding op de tongue- en heeltab en de lacelock. De tongue is van een mesh stof en voor de rest is de schoen van leer gemaakt. De binnenkant van de sneaker is van een zachte en gladde stof, waardoor de sneaker erg lekker zit en comfortabel loopt. De midsole en outsole van de sneakers zijn wit. De subtiele metallic gold accenten geven de stoere sneaker een luxe uitstraling.

Het pack komt morgen, donderdag 7 november 2019, uit bij onder andere Nike en geselecteerde retailers. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!


Nike WMNS Air Force 1 '07 'White' Gold Swoosh Pack

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Gold Swoosh'
Nike Air Force 1 Low 'Gold Swoosh'

Nike WMNS Air Force 1 '07 'Black' Gold Swoosh Pack

AO2132-005 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Gold Swoosh'

Nike WMNS Air Force 1 '07 'Red' Gold Swoosh Pack

AO2132-602 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Low Gold Swoosh
Low Gold Swoosh

Nike WMNS Air Force 1 '07 'Blue' Gold Swoosh Pack

AO2132-401 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Low Gold Swoosh
Nike Air Force 1 Low 'Gold Swoosh'
Low Gold Swoosh
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ is gedropt 5

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ is gister op donderdag 2 juli 2020 gedropt. Het is niet de eerste keer dat we deze colorway zien verschijnen.

In februari 2018 verscheen de Air Max 180 in de colorway en even later kwamen ook de Air Max 90, 95 en Flair in de ‘Ultramarine’ colorway. Nu verschijnt de colorway opnieuw op de Nike Air Max 90. Echter is hij toch iets anders dan zijn voorganger.

Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ | CT1039-100

Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer in een witte kleur. Deze witte kleur is ook terug te vinden in de midsole en de outsole. Natuurlijk beschikt de sneaker niet alleen over een witte kleur, maar zijn de kleuren blauw en rood ook te vinden op de sneaker. Zo is de Swoosh blauw van kleur en is de heel tab rood van kleur. Ook de eyestays en de mid- en outsole hebben de kleuren gekregen.

Zoals we al zeiden is de Nike WMNS Air Max 90 ‘Ultramarine’ gisteren, donderdag 2 juli 2020, gedropt. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 90 'Ultramarine'

CT1039-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Max 90 Ultramarine
Max 90 Ultramarine

First Look: Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’ 8

2020 zouden we bijna het jaar van de Dunk willen noemen. Met gigantisch veel releases van zowel SB Dunks als normale Dunks. Maar we hebben goed nieuws, er zijn foto’s verschenen van een heerlijke nieuwe Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’.

Nike SB Dunk Low x Travis Scott

Als we kijken naar deze eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Lemon Wash’ moeten we gelijk een beetje denken aan de Nike SB Dunk Low x Travis Scott. Deze release uit februari was kenmerkend door zijn nieuwe materialen en patronen op de sneaker.

Wat we zien op het bovenwerk van deze nieuwe SB Dunk Low zijn bijzondere patronen en kleuren. De upper beschikt over Multi-Color, Midnight Turquoise, Cardinal Red, and Lemon Wash kleuren schema. Een andere bijzondere feature op deze sneaker is het materiaal van het bovenwerk. Het stof is namelijk gemaakt van eco-friendly materiaal dat uit de Nike’s Space Hippie line. Ditzelfde geld voor de zool. Andere details zijn geel gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar de Swoosh, hak, tong en veters.

Release informatie

De concrete releasedatum voor deze sneaker is nog niet bekend. Wel wordt de sneaker verwacht in de herfst van 2020 bij verschillende reltailers en Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker.

Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike SB Dunk Low 'Lemon Wash'
Images by @soledebrief

Er komt een tweede Air Jordan 6 Quai 54 colorway 18

Er was natuurlijk al bekend dat er een Air Jordan 6 Quai 54 sneaker kwam in een ‘Sail’ colorway. Maar nu zijn er officiële foto’s verschenen van een nieuwe, paarse, colorway op deze sneaker.

Quai 54

Quai 54 is het jaarlijkste basketbal event in Parijs. Twee dagen lang wordt er een toernooi gespeeld op het terrein onder de Eiffeltoren. 20.000 mensen kunnen gratis het evenement bijwonen. Naast het toernooi is er ook een Dunk Contest.

Sinds 2003 is Jordan Brand de sponsor van Quai 54 en dat resulteerde in vele samenwerkingen. Van de vele sneakers die in samenwerking met Jordan Brand zijn uitgebracht is de Quai 54 x Air Jordan 5 de meest bekende. Deze kwam uit in 2011 en is uniek door het Quai 54 logo op de hak en de felle kleuren op het bovenwerk.

Air Jordan 6 Quai 54 | CZ4152-101

De basis van de tweede Air Jordan 6 colorway is gelijk aan die van de eerste colorway. Het bovenwerk heeft een ‘Sail’ kleur. De details zijn voornamelijk paars gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar het patroon op het bovenwerk en de laceprotectors. De Nike Air Branding en het Quai 54 logo op de hak zijn zwart gekleurd. Ditzelfde geld voor de logo’s bij de tong van de sneaker.

De release

Beide colorways worden nog deze maand, juli 2020, verwacht. De sneaker zal bij verschillende retailers en Nike uitkomen voor €190. Houd de Sneakerjagers Release Kalender goed in de gaten voor nieuwe updates.

Quai 54 X Air Jordan 6 'Purple'

Verwacht in juli 2020

Naar alle aanbieders

Quai 54 X Air Jordan 6 '2020'

Verwacht in juli 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 Quai 54
Air Jordan 6 Quai 54
Air Jordan 6 Quai 54
Air Jordan 6 Quai 54