Naast de Nike Air Force 1 komt er ook een PEACEMINUSONE X Converse Chuck 70! 328

23 november 2019 is de dag dat er spiksplinternieuwe nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 gaat verschijnen. Deze colorway is gemaakt, in samenwerking met PEACEMINUSONE. Naast dit model hebben ze nog iets speciaals op komst. Een soort gelijke colorway gaat namelijk ook op de Converse Chuck 70 verschijnen. Scroll naar beneden als je hier meer over wilt ontdekken.

In oktober 2016 werd het merk PEACEMINUSONE opgericht door singer songwriter, rapper, record producer, ondernemer en fashion icoon G-Dragon. Hij is een grootheid in de opkomende K-Pop cultuur. Azië is al overnomen door deze muziekstijl en in Europa is het ook in groeiende. Een samenwerking met Nike was al iets nieuws voor het bedrijf, en komt hier Converse ook nog eens bij. De grootheid is geschiedenis aan het schrijven.

PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 | Closer look

Zoals ik al zei heeft de Converse Chuck 70 de colorway van de Nike Air Force 1 overgenomen. Toch zijn verschillende details te vinden die anders zijn dan op het iconische Nike model. Eigenlijk is de basis van de sneaker zoals we hem allemaal kennen. De upper beschikt over een stevige stof die we vaker op dit model zien en heeft een zwarte kleur. Het stitch werk is aangebracht met wit draad. Nu bevindt er ook een Converse logo aan de binnenste zijkant van de sneaker. Tot dus ver is er nog niet zo heel veel anders aan de sneaker. Nu komen we bij de details. Bij de Air Force 1 zien we op de witte midsole een paar zwarte strepen zitten. Dit is op de Converse ook aanwezig maar dan over de gehele midsole. Nu lijkt het alsof hij heel erg vies is. Op de buitenste zijkant bevindt zich het logo van PEACEMINUSONE. Ten slotte hebben ze de naam PEACEMINUSONE onder het Converse logo geplaatst.

Als het bedrijf zo door gaat, kunnen we wel zeggen, dat het zeker de goede kant op zal gaan. Op dit moment hebben ze twee ontzettend sterke colorways gemaakt. Helaas staat er nog geen vaste releasedatum en kostprijs vast. We verwachten dat hier binnenkort meer informatie over bekend gemaakt gaat worden dus houd onze website goed in de gaten. Zorg er daarnaast voor dat je de 23 november 2019 op tijd klaar zit om de Nike Air Force 1 te bemachtigen.


PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
Images by: @s.sam.group

Previous ArticleNext Article

De New Balance 327 komt 11 juli in vijf nieuwe colorways 6

De New Balance 327 begint steeds meer de populariteit te winnen van de liefhebbers. En dat is zeker niet onterecht. Dit model is sinds de samenwerking met Casablanca is de sneaker namelijk helemaal terug. En voor de fans van de het 327 model hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 5 nieuwe colorways van deze sneaker uit op 11 juli.

De New Balance 327

De New Balance 327 is natuurlijk kenmerkend door zijn bijzondere outsole. Ze loopt, zoals bij veel sneakers, over de gehele zool van de sneaker. Wat echter deze sneaker bijzonder maakt is dat deze outsole doorloopt naar de hiel van de sneaker. Mede door deze outsole heeft de sneaker een heerlijke vintage look. Wat ook helpt bij deze vintage look is natuurlijk het bovenwerk. Bij deze vijf nieuwe colorways heeft het bovenwerk verschillende overlays van suède. Wat anders is bij deze releases dan bij de voorgaande releases is dat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh in plaats van nylon. Hierdoor heeft de sneaker nog meer een vintage look.

De Releases

In totaal zullen er vijf verschillende colorways uitkomen van deze New Balance. Namelijk de White/Grey/Purple, Blue/White/White, Green/Orange, Olive/Purple en Purple/Grey/Black. Allemaal gaan ze €110 kosten. Check de foto’s van de vijf colorways hieronder.

New Balance WS327COC 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFB 'Blue'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFA 'Orange/Green'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COB 'Olive/Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COA 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ krijgt alweer een nieuwe colorway 5

Beetje voor beetje komen er steeds meer colorways bij het ‘Worldwide Pack’. De Air Max 90 heeft al twee colorways op zich gekregen en krijgt er nu nog een bij. Deze nieuwe colorway zal een mix zijn van wit en goud.

Het Nike ‘Worldwide Pack’ bestaat uit vijf modellen namelijk de klassieke Air Force 1, Air Tailwind ’79, Air Max MX-720-818, Air Max 95 en de Air Max 90. Wat opvalt aan deze collectie is het gebruik van over branding. Op alle modellen zijn meerdere Swooshes en Nike tekst te vinden. Deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 heeft nog steeds deze over branding, alleen is het dit keer een stuk subtieler gedaan.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | DA1342-170

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit mesh met wit lederen overlays. Op deze lederen overlays staat het ‘Worldwide Pack’ logo meerdere malen afgebeeld in het zilver. Op de toebox zijn vijf mini Swooshes geplaatst in het goud. Meer Nike Worldwide Branding is te vinden op de tong, hiel en binnen zool. De gouden kleur is gebruikt op de Swoosh, sockliner, logo op de tong, hiel patch en het gebied rondom de Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en doorzichtige outsole met gouden spikkels.

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ komt op 24 juli uit in Azië. Helaas is er nog geen Europese releasedatum bekend gemaakt, houd daarom onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken.


Nike Air Max 90 Worldwide Pack - Gold

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Images by Nike

De Air Jordan 6 WMNS komt met doorzichtige details 10

Jordan Brand liet een paar dagen geleden de volledige Air Jordan line-up zien. In deze collectie zaten in totaal twaalf sneaker waarvan er een de Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ was.

De Air Jordan 6 werdt voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen door Tinker Hatfield. De originele colorways op de Air Jordan 6 zijn de Black/Infrared, White/Infrared, White/Carmine-Black, White/Sport Blue en de Off White/Maroon. De Air Jordan 6 introduceerde versteviging rondom de teen, twee gaten in de tong en een plastieken hiel tab. Net zoals de Air Jordan 5 had de Air Jordan 6 doorzichtige delen in de outsole en was dit de laatste Air Jordan waar het Nike Air logo op de hiel stond.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De Air Jordan 6 WMNS komt in een Black, Smoke Grey en Chrome kleurencombinatie. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van suede. Wat het meest opvalt aan de sneaker zijn de doorzichtige plastieken panelen op de midfoot van de sneaker. Dit geeft het model een extra touch. De tong is gemaakt van grijs rubber met daaronder het Jumpman logo ook in het grijs. Onder de upper zit een zwart en witte midsole met half doorzichtige panelen op de outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ zal deze zomer uitkomen bij Nike.com voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Images by Nike