Naast de Nike Air Force 1 komt er ook een PEACEMINUSONE X Converse Chuck 70!

23 november 2019 is de dag dat er spiksplinternieuwe nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 gaat verschijnen. Deze colorway is gemaakt, in samenwerking met PEACEMINUSONE. Naast dit model hebben ze nog iets speciaals op komst. Een soort gelijke colorway gaat namelijk ook op de Converse Chuck 70 verschijnen. Scroll naar beneden als je hier meer over wilt ontdekken.

In oktober 2016 werd het merk PEACEMINUSONE opgericht door singer songwriter, rapper, record producer, ondernemer en fashion icoon G-Dragon. Hij is een grootheid in de opkomende K-Pop cultuur. Azië is al overnomen door deze muziekstijl en in Europa is het ook in groeiende. Een samenwerking met Nike was al iets nieuws voor het bedrijf, en komt hier Converse ook nog eens bij. De grootheid is geschiedenis aan het schrijven.

PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 | Closer look

Zoals ik al zei heeft de Converse Chuck 70 de colorway van de Nike Air Force 1 overgenomen. Toch zijn verschillende details te vinden die anders zijn dan op het iconische Nike model. Eigenlijk is de basis van de sneaker zoals we hem allemaal kennen. De upper beschikt over een stevige stof die we vaker op dit model zien en heeft een zwarte kleur. Het stitch werk is aangebracht met wit draad. Nu bevindt er ook een Converse logo aan de binnenste zijkant van de sneaker. Tot dus ver is er nog niet zo heel veel anders aan de sneaker. Nu komen we bij de details. Bij de Air Force 1 zien we op de witte midsole een paar zwarte strepen zitten. Dit is op de Converse ook aanwezig maar dan over de gehele midsole. Nu lijkt het alsof hij heel erg vies is. Op de buitenste zijkant bevindt zich het logo van PEACEMINUSONE. Ten slotte hebben ze de naam PEACEMINUSONE onder het Converse logo geplaatst.

Als het bedrijf zo door gaat, kunnen we wel zeggen, dat het zeker de goede kant op zal gaan. Op dit moment hebben ze twee ontzettend sterke colorways gemaakt. Helaas staat er nog geen vaste releasedatum en kostprijs vast. We verwachten dat hier binnenkort meer informatie over bekend gemaakt gaat worden dus houd onze website goed in de gaten. Zorg er daarnaast voor dat je de 23 november 2019 op tijd klaar zit om de Nike Air Force 1 te bemachtigen.


PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
Images by: @s.sam.group

Previous ArticleNext Article