Naast de Nike Air Force 1 komt er ook een PEACEMINUSONE X Converse Chuck 70! 35

23 november 2019 is de dag dat er spiksplinternieuwe nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 gaat verschijnen. Deze colorway is gemaakt, in samenwerking met PEACEMINUSONE. Naast dit model hebben ze nog iets speciaals op komst. Een soort gelijke colorway gaat namelijk ook op de Converse Chuck 70 verschijnen. Scroll naar beneden als je hier meer over wilt ontdekken.

In oktober 2016 werd het merk PEACEMINUSONE opgericht door singer songwriter, rapper, record producer, ondernemer en fashion icoon G-Dragon. Hij is een grootheid in de opkomende K-Pop cultuur. Azië is al overnomen door deze muziekstijl en in Europa is het ook in groeiende. Een samenwerking met Nike was al iets nieuws voor het bedrijf, en komt hier Converse ook nog eens bij. De grootheid is geschiedenis aan het schrijven.

PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 | Closer look

Zoals ik al zei heeft de Converse Chuck 70 de colorway van de Nike Air Force 1 overgenomen. Toch zijn verschillende details te vinden die anders zijn dan op het iconische Nike model. Eigenlijk is de basis van de sneaker zoals we hem allemaal kennen. De upper beschikt over een stevige stof die we vaker op dit model zien en heeft een zwarte kleur. Het stitch werk is aangebracht met wit draad. Nu bevindt er ook een Converse logo aan de binnenste zijkant van de sneaker. Tot dus ver is er nog niet zo heel veel anders aan de sneaker. Nu komen we bij de details. Bij de Air Force 1 zien we op de witte midsole een paar zwarte strepen zitten. Dit is op de Converse ook aanwezig maar dan over de gehele midsole. Nu lijkt het alsof hij heel erg vies is. Op de buitenste zijkant bevindt zich het logo van PEACEMINUSONE. Ten slotte hebben ze de naam PEACEMINUSONE onder het Converse logo geplaatst.

Als het bedrijf zo door gaat, kunnen we wel zeggen, dat het zeker de goede kant op zal gaan. Op dit moment hebben ze twee ontzettend sterke colorways gemaakt. Helaas staat er nog geen vaste releasedatum en kostprijs vast. We verwachten dat hier binnenkort meer informatie over bekend gemaakt gaat worden dus houd onze website goed in de gaten. Zorg er daarnaast voor dat je de 23 november 2019 op tijd klaar zit om de Nike Air Force 1 te bemachtigen.


PEACEMINUSONE x Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
PEACEMINUSONE Converse Chuck 70 Release Date
Images by: @s.sam.group

Previous ArticleNext Article

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 7

Het lijkt er niet op dat adidas en Kanye West het rustig aan zullen doen als het aankomt op nieuwe colorways of modellen uitbrengen. Er gaan nu weer geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Het gaat om een ‘Desert Sage’ colorway.

adidas en Kanye West zitten niet stil en hebben ondertussen al twee verschillende versies uitgebracht van het 350 model. Er is namelijk een V1- en V2 versie. Nu vraag je je misschien af wat nou de verschillen zijn tussen de twee versies. Sommigen dingen zijn nog hetzelfde in de designs, zoals de upper. Deze is bij het V1 en bij het V2 model gemaakt van Primeknit. Echter is de Primeknit upper van de V2 een stuk grover en speelder dan die van de V1. Ook beschikt de V2 over een deels transparante streep over de upper en dat heeft de V1 niet. Wat ook bijzonder aan het V1 model was, was dat de midsole en de outsole één geheel waren. Dit was niet het geval bij de V2, hier zijn de midsole en outsole los van elkaar gemaakt. Het V2 beschikt over een nieuw leuk detail, namelijk de striping in de hak. Dat heeft de V1 niet.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer Look

De adidas Yeezy collectie blijft zich maar uitbreiden en het lijkt er niet op dat dit op korte termijn zal veranderen. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor het Yeezy BOOST 350 V2 model, genaamd ‘Desert Sage’. Het gaat om een groene colorway die gecontrasteerd wordt door een oranje sockliner. Ook nu weer is het bovenwerk gemaakt van mesh. De midsole heeft dezelfde kleur gekregen als de upper. Echter heeft de outsole een contrasterende gum kleur gekregen.

Volgens geruchten zal de nieuwe adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ in het begin van 2020 worden uitgebracht. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


YEEZY BOOST 350 V2 "Desert Sage" Revealed
Image by yeezymafia

De succesvolle Nike en Stüssy samenwerking word in 2020 verwacht 9

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuwe samenwerking tussen de gigant Nike en het merk Stüssy wordt verwacht. De verwachting is dat de focus van deze samenwerking op sneakers zal liggen.

Bijna 20 jaar geleden, in 2000, hebben Nike en Stüssy voor het eerst samengewerkt aan sneakers. Destijds kwamen er twee colorways van de Air Huarache LE uit. Sindsdien hebben er vele Nike modellen make overs gekregen door Stüssy. De samenwerking heeft veel nieuwe kleuren, materialen, designs met zich meegebracht. Deze vooruitstrevende samenwerking zal gelukkig dan ook in 2020 weer terugkomen. De Air Zoom Spiridon KK, Air Zoom Spiridon CG 2 en de Benassi JDI slides krijgen waarschijnlijk een make over.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over deze release en nog vele andere.


Nike Stüssy
Image by @py_rates_

Er is een Mid Season Sale aan de gang bij 43Einhalb 10

Bij 43Einhalb is vandaag de Mid Season Sale van start gegaan. Vanaf vandaag, 11 november 2019, tot en met woensdag 13 november 2019 scoor je 25% korting op vele geselecteerde items. Om de 25% te activeren moet je bij het afrekenen de kortingscode ‘MSS19‘ invullen. Op deze manier maak je gebruik van de 25% korting.

Wij van Sneakerjagers hebben de 5 mooiste sneakers uit het assortiment van 43Einhalb gehaald en deze op een rijtje gezet. Zo proberen wij de keuze voor jou wat makkelijker te maken, aangezien 43Einhalb een enorm assortiment heeft. Zit er toch niks voor jou tussen? Bekijk dan de website van 43Einhalb om de gehele Mid Season Sale pagina te bekijken.


Nike Air Max 270 React 'Dynamic Yellow'

Nu voor €120,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders

New Balance M998AWC

Nu voor €154,-

Bekijken bij 43einhalb

Nike Air Max 97 SE 'Metallic Silver & Gold'

Nu voor €142,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb

adidas Powerphase (Ice Purple / Ice Purple / Off White)

Nu voor €66,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb
Images by 43Einhalb