De comeback van de geliefde Nike Air Max Plus III

Vorig jaar was het 20 jarige bestaan van de Nike Air Max Plus. En dit werd gevierd met de terugkomst van de originele colorways. Dit jaar zien we ook de Nike Air Max Plus III ‘Blue’ en nog twee andere colorways terugkeren.

De Air Max Plus is onbewust ontworpen door McDowell nog voordat hij bij Nike werkte. Hij was op het strand in Florida en was aan het schetsen. Op een avond zag hij de fel blauwe hemel vervagen naar donker blauw en de palmbomen waaide in de wind. Ook is de sneaker geïnspireerd op een walvis, zo zie je in het middenstuk bij de zool een walvisstaart die uit het water komt. De Nike Air Max III kwam later uit en ziet er qua design wel totaal anders uit. Zo zijn de lijnen veel strakker en heeft de sneaker ook een grotere Air-Sole unit. Dit jaar is het dus tijd voor de terugkeer van de Nike Air Max Plus III. En wij hebben speciaal voor jullie een exclusieve closer look van de Nike Air Max Plus III ‘Blue’.

Nike Air Max Plus III ‘Blue’ | CJ9684-001

De basis van de sneaker is van zwart leer en plastic. Het mesh gedeelte is licht blauw en wordt steeds lichter bij de toebox. Bij de hiel zien we voornamelijk zwart met donker blauwe accenten. Dit donkerblauwe zien we ook terug op de veterlusjes en de tong. De midsole is bij de hiel zwart en bij de voorvoet wit. De outsole is wel geheel zwart en de Air-Sole unit is doorzichtig. Op de zijkant van de zool aan de voorkant staat ‘TUNED AIR’. En tot slot heeft de sneaker ook nog wat gele details, zoals de swoosh en de branding op de tong.

De sneaker komt op vrijdag 8 november 2019 uit bij Nike.com voor een prijs van €180,-. Scroll naar beneden voor een closer look van de sneaker en houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates!


Nike Air Max Plus III 'Blue'

CJ9684-001 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article