De comeback van de geliefde Nike Air Max Plus III 660

Vorig jaar was het 20 jarige bestaan van de Nike Air Max Plus. En dit werd gevierd met de terugkomst van de originele colorways. Dit jaar zien we ook de Nike Air Max Plus III ‘Blue’ en nog twee andere colorways terugkeren.

De Air Max Plus is onbewust ontworpen door McDowell nog voordat hij bij Nike werkte. Hij was op het strand in Florida en was aan het schetsen. Op een avond zag hij de fel blauwe hemel vervagen naar donker blauw en de palmbomen waaide in de wind. Ook is de sneaker geïnspireerd op een walvis, zo zie je in het middenstuk bij de zool een walvisstaart die uit het water komt. De Nike Air Max III kwam later uit en ziet er qua design wel totaal anders uit. Zo zijn de lijnen veel strakker en heeft de sneaker ook een grotere Air-Sole unit. Dit jaar is het dus tijd voor de terugkeer van de Nike Air Max Plus III. En wij hebben speciaal voor jullie een exclusieve closer look van de Nike Air Max Plus III ‘Blue’.

Nike Air Max Plus III ‘Blue’ | CJ9684-001

De basis van de sneaker is van zwart leer en plastic. Het mesh gedeelte is licht blauw en wordt steeds lichter bij de toebox. Bij de hiel zien we voornamelijk zwart met donker blauwe accenten. Dit donkerblauwe zien we ook terug op de veterlusjes en de tong. De midsole is bij de hiel zwart en bij de voorvoet wit. De outsole is wel geheel zwart en de Air-Sole unit is doorzichtig. Op de zijkant van de zool aan de voorkant staat ‘TUNED AIR’. En tot slot heeft de sneaker ook nog wat gele details, zoals de swoosh en de branding op de tong.

De sneaker komt op vrijdag 8 november 2019 uit bij Nike.com voor een prijs van €180,-. Scroll naar beneden voor een closer look van de sneaker en houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates!


Nike Air Max Plus III 'Blue'

CJ9684-001 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Nike Air Max Plus III 'Blue'
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ krijgt alweer een nieuwe colorway 3

Beetje voor beetje komen er steeds meer colorways bij het ‘Worldwide Pack’. De Air Max 90 heeft al twee colorways op zich gekregen en krijgt er nu nog een bij. Deze nieuwe colorway zal een mix zijn van wit en goud.

Het Nike ‘Worldwide Pack’ bestaat uit vijf modellen namelijk de klassieke Air Force 1, Air Tailwind ’79, Air Max MX-720-818, Air Max 95 en de Air Max 90. Wat opvalt aan deze collectie is het gebruik van over branding. Op alle modellen zijn meerdere Swooshes en Nike tekst te vinden. Deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 heeft nog steeds deze over branding, alleen is het dit keer een stuk subtieler gedaan.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | DA1342-170

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit mesh met wit lederen overlays. Op deze lederen overlays staat het ‘Worldwide Pack’ logo meerdere malen afgebeeld in het zilver. Op de toebox zijn vijf mini Swooshes geplaatst in het goud. Meer Nike Worldwide Branding is te vinden op de tong, hiel en binnen zool. De gouden kleur is gebruikt op de Swoosh, sockliner, logo op de tong, hiel patch en het gebied rondom de Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en doorzichtige outsole met gouden spikkels.

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ komt op 24 juli uit in Azië. Helaas is er nog geen Europese releasedatum bekend gemaakt, houd daarom onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken.


Nike Air Max 90 Worldwide Pack - Gold

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Images by Nike

De Air Jordan 6 WMNS komt met doorzichtige details 8

Jordan Brand liet een paar dagen geleden de volledige Air Jordan line-up zien. In deze collectie zaten in totaal twaalf sneaker waarvan er een de Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ was.

De Air Jordan 6 werdt voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen door Tinker Hatfield. De originele colorways op de Air Jordan 6 zijn de Black/Infrared, White/Infrared, White/Carmine-Black, White/Sport Blue en de Off White/Maroon. De Air Jordan 6 introduceerde versteviging rondom de teen, twee gaten in de tong en een plastieken hiel tab. Net zoals de Air Jordan 5 had de Air Jordan 6 doorzichtige delen in de outsole en was dit de laatste Air Jordan waar het Nike Air logo op de hiel stond.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De Air Jordan 6 WMNS komt in een Black, Smoke Grey en Chrome kleurencombinatie. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van suede. Wat het meest opvalt aan de sneaker zijn de doorzichtige plastieken panelen op de midfoot van de sneaker. Dit geeft het model een extra touch. De tong is gemaakt van grijs rubber met daaronder het Jumpman logo ook in het grijs. Onder de upper zit een zwart en witte midsole met half doorzichtige panelen op de outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ zal deze zomer uitkomen bij Nike.com voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Images by Nike

Nike gebruikt gerecycled rubber op de Air Force 1 ‘Crater’ 7

Nike zit niet stil en dat blijkt maar weer. Er is een nieuwe colorway opgedoken die is verwerkt op de Nike Air Force 1 en de colorway heet ‘Crater’. Nike zou Nike niet zijn als er niet wat speciaals aan de colorway zou zijn. Ze hebben namelijk de outsole gemaakt van gerecycled rubber.

De Air Force 1 is een van de populairste modellen van Nike. Zo verschijnen er wekelijks nieuwe colorways. Vandaag kwam ook het nieuws naar buiten dat Nike in de komende maanden de Nike Air Force 1 ‘Brush Swoosh’ zal uitbrengen. KLIK HIER om meer over deze prachtige sneaker te weten te komen.

Nike Air Force 1 GS ‘Crater’ | DB1558-100

Tot dusver zijn er alleen foto’s opgedoken van de colorway in kindermaten, maar wij verwachten dat de sneaker ook in maten voor volwassenen zal verschijnen. De basis van de sneaker bestaat uit wit tumbled leer. Hierop zijn de kenmerkende Swooshes bevestigd in een opvallende zilveren kleur. Onder de upper loopt een witte midsole met hieronder een opvallende outsole. Dit is niet zomaar een outsole, maar een outsole die is gemaakt van gerecycled rubber. Ook op de tong en de hiel zie je hetzelfde materiaal. De sneaker wordt afgemaakt door oranje accenten op de achterkant en op de midsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Nike Air Force 1 ‘Crater’, maar wij verwachten dat deze in de komende maanden zal verschijnen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Force 1 'Crater'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Crater
Crater
Crater