adidas serveert drie nieuwe colorways voor de op tennis geïnspireerde adidas Supercourt RX

adidas gaat door met het releasen van moderne versies van klassieke retro silhouetten. De drie colorways van de adidas Supercourt RX voor dames zijn hier een perfect voorbeeld van.

De Supercourt RX geeft de retro tennisstijl een moderne make-over. De op tennis geïnspireerde schoenen krijgen namelijk een moderne kleurrijke twist. De “Pink” en “White” colorways hebben beiden een lichte upper met daaroverheen opvallende overlays. Kleuren zoals roze, fel groen, geel, oranje, blauw en metallic zilver zijn te zien op beide sneakers. De “Linen” colorway heeft daarentegen een beige upper met beige overlays. Ondanks dat de gehele upper minder contrasterende kleuren bevat heeft de sneaker op de hiel een paarse overlay. Alle drie de schoenen hebben dus een lederen bovenwerk met neon details, golvende zijkanten en reflecterende accenten. Ook hebben alle schoenen een robuuste zool die bestaat uit twee delen. De designs worden afgemaakt door de welbekende drie strepen van adidas en de adidas branding op de zijkant.

Op 7 november 2019 zullen alle drie de colorways van de dames sneaker releasen bij adidas en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe sneaker releases!


adidas Supercourt RX “Pink”

adidas Supercourt RX "Pink"

adidas Super Court RX 'Pink'

FV3675 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

adidas Supercourt RX “White”

adidas Supercourt RX "White"

adidas Supercourt RX 'White'

FV3700 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

adidas Supercourt RX “Linen”

adidas Supercourt RX "Linen"
Images by adidas

adidas Super Court RX 'Linen'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article