adidas en Size? komen met een sneaker speciaal voor Jordan’s Wadi Rum Marathon 212

Size? en adidas hebben wederom hun handen ineen geslagen om een ongelooflijke ‘Alternate Pack’ uit te gaan brengen. Hier zullen drie colorways ven die worden uitgebracht met de populairste modellen van de jaren zeventig, tachtig en negentig. De eerste colorway binnen deze collectie is al bekend gemaakt en heeft zelfs al een releasedatum gekregen. En deze is sneller dan je denkt!

De twee bedrijven eren hiermee Jordaan zijn Wadi Rum Marathon. Dit is de Ultra Marathon. Hij is maar liefst 260 kilometer lang en wordt verdeeld over vijf lange dagen. Deze zware toch begint in de stad Petra en leidt de hardlopers langs graven en grotten voordat ze door het bijzondere landschap van de Jordaanse woestijn trekken. Het is werkelijk een prachtig evenement en deze collectie past er zeker bij.

Size? x adidas ZX 500 ‘Alternate Pack – Jordan’ | Details

Het eerste model dat ze hebben gebruikt is de adidas ZX 500. Het is een kleurrijke verschijning en de combinatie is ontzetten goed in elkaar gezet. De basis van de upper heeft een licht roze tintje gekregen en daarvoor boven op zijn een aantal iets donkere tinten roze aangebracht. Daarnaast zijn de 3 stripes, de heel, de tongtab, de heel en de sockliner in een rode kleur geplaatst. Tevens hebben ze een zool aangebracht die gecombineerd is met de kleuren wit en beige. Boven de zool bevindt nog een gele pad die voor extra stevigheid zorgt. Deze kleur is ook bij de heeltap aangebracht en hier staat ’80s’ op. Dit geeft aan dat dit de 80’s colorway is binnen deze pack. Ten slotte hebben ze nog een op de binnenkant van de sneaker een vector illustratie geplaatst. Dit geeft het uitzicht tijdens de marathon weer.

Vrijdag 8 november 2019 kan deze sneaker al voor jou zijn en dat voor maar €100,-. Aangezien dit een samenwerking is met Size? is hij alleen verkrijgbaar bij deze shop. We verwachten dat de twee andere colorways binnenkort bekend gemaakt gaan worden dus ik raad aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden.


Size? X adidas ZX500 Marathon Desert 'Jordan'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
Images by: Size?

Previous ArticleNext Article

De New Balance 327 komt 11 juli in vijf nieuwe colorways 7

De New Balance 327 begint steeds meer de populariteit te winnen van de liefhebbers. En dat is zeker niet onterecht. Dit model is sinds de samenwerking met Casablanca is de sneaker namelijk helemaal terug. En voor de fans van de het 327 model hebben we goed nieuws! Er komen namelijk 5 nieuwe colorways van deze sneaker uit op 11 juli.

De New Balance 327

De New Balance 327 is natuurlijk kenmerkend door zijn bijzondere outsole. Ze loopt, zoals bij veel sneakers, over de gehele zool van de sneaker. Wat echter deze sneaker bijzonder maakt is dat deze outsole doorloopt naar de hiel van de sneaker. Mede door deze outsole heeft de sneaker een heerlijke vintage look. Wat ook helpt bij deze vintage look is natuurlijk het bovenwerk. Bij deze vijf nieuwe colorways heeft het bovenwerk verschillende overlays van suède. Wat anders is bij deze releases dan bij de voorgaande releases is dat de basis van het bovenwerk gemaakt is van mesh in plaats van nylon. Hierdoor heeft de sneaker nog meer een vintage look.

De Releases

In totaal zullen er vijf verschillende colorways uitkomen van deze New Balance. Namelijk de White/Grey/Purple, Blue/White/White, Green/Orange, Olive/Purple en Purple/Grey/Black. Allemaal gaan ze €110 kosten. Check de foto’s van de vijf colorways hieronder.

New Balance WS327COC 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFB 'Blue'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance MS327SFA 'Orange/Green'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COB 'Olive/Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
New Balance 327

New Balance WS327COA 'Purple'

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ krijgt alweer een nieuwe colorway 5

Beetje voor beetje komen er steeds meer colorways bij het ‘Worldwide Pack’. De Air Max 90 heeft al twee colorways op zich gekregen en krijgt er nu nog een bij. Deze nieuwe colorway zal een mix zijn van wit en goud.

Het Nike ‘Worldwide Pack’ bestaat uit vijf modellen namelijk de klassieke Air Force 1, Air Tailwind ’79, Air Max MX-720-818, Air Max 95 en de Air Max 90. Wat opvalt aan deze collectie is het gebruik van over branding. Op alle modellen zijn meerdere Swooshes en Nike tekst te vinden. Deze nieuwe colorway voor de Air Max 90 heeft nog steeds deze over branding, alleen is het dit keer een stuk subtieler gedaan.

Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ | DA1342-170

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit mesh met wit lederen overlays. Op deze lederen overlays staat het ‘Worldwide Pack’ logo meerdere malen afgebeeld in het zilver. Op de toebox zijn vijf mini Swooshes geplaatst in het goud. Meer Nike Worldwide Branding is te vinden op de tong, hiel en binnen zool. De gouden kleur is gebruikt op de Swoosh, sockliner, logo op de tong, hiel patch en het gebied rondom de Air Unit. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en doorzichtige outsole met gouden spikkels.

De Nike Air Max 90 ‘Worldwide Pack’ komt op 24 juli uit in Azië. Helaas is er nog geen Europese releasedatum bekend gemaakt, houd daarom onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken.


Nike Air Max 90 Worldwide Pack - Gold

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Air Max 90 'Worldwide Pack'
Images by Nike

De Air Jordan 6 WMNS komt met doorzichtige details 10

Jordan Brand liet een paar dagen geleden de volledige Air Jordan line-up zien. In deze collectie zaten in totaal twaalf sneaker waarvan er een de Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ was.

De Air Jordan 6 werdt voor het eerst uitgebracht in 1991 en was ontworpen door Tinker Hatfield. De originele colorways op de Air Jordan 6 zijn de Black/Infrared, White/Infrared, White/Carmine-Black, White/Sport Blue en de Off White/Maroon. De Air Jordan 6 introduceerde versteviging rondom de teen, twee gaten in de tong en een plastieken hiel tab. Net zoals de Air Jordan 5 had de Air Jordan 6 doorzichtige delen in de outsole en was dit de laatste Air Jordan waar het Nike Air logo op de hiel stond.

Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ | CK6635-001

De Air Jordan 6 WMNS komt in een Black, Smoke Grey en Chrome kleurencombinatie. Een groot deel van de sneaker is gemaakt van suede. Wat het meest opvalt aan de sneaker zijn de doorzichtige plastieken panelen op de midfoot van de sneaker. Dit geeft het model een extra touch. De tong is gemaakt van grijs rubber met daaronder het Jumpman logo ook in het grijs. Onder de upper zit een zwart en witte midsole met half doorzichtige panelen op de outsole.

De Air Jordan 6 WMNS ‘Translucent’ zal deze zomer uitkomen bij Nike.com voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 WMNS 'Translucent'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Air Jordan 6  WMNS 'Translucent'
Images by Nike