adidas en Size? komen met een sneaker speciaal voor Jordan’s Wadi Rum Marathon 29

Size? en adidas hebben wederom hun handen ineen geslagen om een ongelooflijke ‘Alternate Pack’ uit te gaan brengen. Hier zullen drie colorways ven die worden uitgebracht met de populairste modellen van de jaren zeventig, tachtig en negentig. De eerste colorway binnen deze collectie is al bekend gemaakt en heeft zelfs al een releasedatum gekregen. En deze is sneller dan je denkt!

De twee bedrijven eren hiermee Jordaan zijn Wadi Rum Marathon. Dit is de Ultra Marathon. Hij is maar liefst 260 kilometer lang en wordt verdeeld over vijf lange dagen. Deze zware toch begint in de stad Petra en leidt de hardlopers langs graven en grotten voordat ze door het bijzondere landschap van de Jordaanse woestijn trekken. Het is werkelijk een prachtig evenement en deze collectie past er zeker bij.

Size? x adidas ZX 500 ‘Alternate Pack – Jordan’ | Details

Het eerste model dat ze hebben gebruikt is de adidas ZX 500. Het is een kleurrijke verschijning en de combinatie is ontzetten goed in elkaar gezet. De basis van de upper heeft een licht roze tintje gekregen en daarvoor boven op zijn een aantal iets donkere tinten roze aangebracht. Daarnaast zijn de 3 stripes, de heel, de tongtab, de heel en de sockliner in een rode kleur geplaatst. Tevens hebben ze een zool aangebracht die gecombineerd is met de kleuren wit en beige. Boven de zool bevindt nog een gele pad die voor extra stevigheid zorgt. Deze kleur is ook bij de heeltap aangebracht en hier staat ’80s’ op. Dit geeft aan dat dit de 80’s colorway is binnen deze pack. Ten slotte hebben ze nog een op de binnenkant van de sneaker een vector illustratie geplaatst. Dit geeft het uitzicht tijdens de marathon weer.

Vrijdag 8 november 2019 kan deze sneaker al voor jou zijn en dat voor maar €100,-. Aangezien dit een samenwerking is met Size? is hij alleen verkrijgbaar bij deze shop. We verwachten dat de twee andere colorways binnenkort bekend gemaakt gaan worden dus ik raad aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden.


Size? X adidas ZX500 Marathon Desert 'Jordan'

Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
Images by: Size?

Previous ArticleNext Article

Onze recap op de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg 4

Op zaterdag 2 november 2019 vond alweer de derde editie van Deadstock Sneaker Market plaats in Tilburg. Ook wij van Sneakerjagers waren dit keer weer aanwezig en hebben voor jullie een toffe recap gemaakt van dit event.

In april vond de tweede editie al plaats in Eindhoven en dit was ook al een groot succes. Daarom wilde Deadstock Sneaker Market het dit keer nog groter aanpakken en dit deden zij met veel succes, in de Wagenmakerij in Tilburg. In de hal stonden bijna 100 tafels vol met prachtige sneakers, vintage en accessoires. Ook was het mogelijk om je sneakers schoon te laten maken bij verschillende stands of om een potje straatvoetbal of tafeltennis te spelen.


Naast vele toffe dingen die je kon doen hing er ook een lekker sfeertje. Iedereen was vriendelijk en op de achtergrond werd er lekkere muziek gedraaid. Wanneer je honger of dorst had kon je ook nog eens een heerlijke hot dog scoren met een lekker drankje!


Natuurlijk kon je naast een lekker hap ook geweldige sneakers scoren. Het aanbod was enorm en er waren veel exclusieve paartjes verkrijgbaar.


Zoals je misschien al wel kan zien op de foto’s denken wij dat we kunnen spreken van een geweldige editie van Deadstock Sneaker Market. Wil jij nog meer zien van de derde editie van Deadstock Sneaker Market in Tilburg? Check dan onze recap hieronder!

Images and videos by Sneakerjagers

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 13

Het lijkt er niet op dat adidas en Kanye West het rustig aan zullen doen als het aankomt op nieuwe colorways of modellen uitbrengen. Er gaan nu weer geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Het gaat om een ‘Desert Sage’ colorway.

adidas en Kanye West zitten niet stil en hebben ondertussen al twee verschillende versies uitgebracht van het 350 model. Er is namelijk een V1- en V2 versie. Nu vraag je je misschien af wat nou de verschillen zijn tussen de twee versies. Sommigen dingen zijn nog hetzelfde in de designs, zoals de upper. Deze is bij het V1 en bij het V2 model gemaakt van Primeknit. Echter is de Primeknit upper van de V2 een stuk grover en speelder dan die van de V1. Ook beschikt de V2 over een deels transparante streep over de upper en dat heeft de V1 niet. Wat ook bijzonder aan het V1 model was, was dat de midsole en de outsole één geheel waren. Dit was niet het geval bij de V2, hier zijn de midsole en outsole los van elkaar gemaakt. Het V2 beschikt over een nieuw leuk detail, namelijk de striping in de hak. Dat heeft de V1 niet.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer Look

De adidas Yeezy collectie blijft zich maar uitbreiden en het lijkt er niet op dat dit op korte termijn zal veranderen. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor het Yeezy BOOST 350 V2 model, genaamd ‘Desert Sage’. Het gaat om een groene colorway die gecontrasteerd wordt door een oranje sockliner. Ook nu weer is het bovenwerk gemaakt van mesh. De midsole heeft dezelfde kleur gekregen als de upper. Echter heeft de outsole een contrasterende gum kleur gekregen.

Volgens geruchten zal de nieuwe adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ in het begin van 2020 worden uitgebracht. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


YEEZY BOOST 350 V2 "Desert Sage" Revealed
Image by yeezymafia

De succesvolle Nike en Stüssy samenwerking word in 2020 verwacht 18

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuwe samenwerking tussen de gigant Nike en het merk Stüssy wordt verwacht. De verwachting is dat de focus van deze samenwerking op sneakers zal liggen.

Bijna 20 jaar geleden, in 2000, hebben Nike en Stüssy voor het eerst samengewerkt aan sneakers. Destijds kwamen er twee colorways van de Air Huarache LE uit. Sindsdien hebben er vele Nike modellen make overs gekregen door Stüssy. De samenwerking heeft veel nieuwe kleuren, materialen, designs met zich meegebracht. Deze vooruitstrevende samenwerking zal gelukkig dan ook in 2020 weer terugkomen. De Air Zoom Spiridon KK, Air Zoom Spiridon CG 2 en de Benassi JDI slides krijgen waarschijnlijk een make over.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over deze release en nog vele andere.


Nike Stüssy
Image by @py_rates_