adidas en Size? komen met een sneaker speciaal voor Jordan’s Wadi Rum Marathon

Size? en adidas hebben wederom hun handen ineen geslagen om een ongelooflijke ‘Alternate Pack’ uit te gaan brengen. Hier zullen drie colorways ven die worden uitgebracht met de populairste modellen van de jaren zeventig, tachtig en negentig. De eerste colorway binnen deze collectie is al bekend gemaakt en heeft zelfs al een releasedatum gekregen. En deze is sneller dan je denkt!

De twee bedrijven eren hiermee Jordaan zijn Wadi Rum Marathon. Dit is de Ultra Marathon. Hij is maar liefst 260 kilometer lang en wordt verdeeld over vijf lange dagen. Deze zware toch begint in de stad Petra en leidt de hardlopers langs graven en grotten voordat ze door het bijzondere landschap van de Jordaanse woestijn trekken. Het is werkelijk een prachtig evenement en deze collectie past er zeker bij.

Size? x adidas ZX 500 ‘Alternate Pack – Jordan’ | Details

Het eerste model dat ze hebben gebruikt is de adidas ZX 500. Het is een kleurrijke verschijning en de combinatie is ontzetten goed in elkaar gezet. De basis van de upper heeft een licht roze tintje gekregen en daarvoor boven op zijn een aantal iets donkere tinten roze aangebracht. Daarnaast zijn de 3 stripes, de heel, de tongtab, de heel en de sockliner in een rode kleur geplaatst. Tevens hebben ze een zool aangebracht die gecombineerd is met de kleuren wit en beige. Boven de zool bevindt nog een gele pad die voor extra stevigheid zorgt. Deze kleur is ook bij de heeltap aangebracht en hier staat ’80s’ op. Dit geeft aan dat dit de 80’s colorway is binnen deze pack. Ten slotte hebben ze nog een op de binnenkant van de sneaker een vector illustratie geplaatst. Dit geeft het uitzicht tijdens de marathon weer.

Vrijdag 8 november 2019 kan deze sneaker al voor jou zijn en dat voor maar €100,-. Aangezien dit een samenwerking is met Size? is hij alleen verkrijgbaar bij deze shop. We verwachten dat de twee andere colorways binnenkort bekend gemaakt gaan worden dus ik raad aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden.


Size? X adidas ZX500 Marathon Desert 'Jordan'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
size adidas ZX 500 Alternate Pack Jordan Release Date
Images by: Size?

Previous ArticleNext Article