UPDATE: Shine bright met de Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ 231

De Air Force 1 Low krijgt nu wel een hele toffe make-over, want de sneaker krijgt drie verschillende colorways, genaamd Nike Air Force 1 SP ‘Luquid Metal’.

De afgelopen maanden zijn er heel veel nieuwe versies en colorways van de Air Force 1 Low uitgekomen. Dit is natuurlijk logisch, want het is al tientallen jaren de populairste sneaker van Nike. Dit komt door het simpele silhouet wat overal bij past, de stevigheid waardoor de sneaker lang meegaat en hij loopt ook nog eens lekker. En na al die jaren van samenwerkingen, verschillende versies en colorways weet Nike ons toch weer steeds te verassen en dat is ook nu weer het gebeurd.

Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ | Details

De sneaker komt in drie colorways uit, namelijk in het goud, zilver en rosé goud. De sneakers zijn helemaal van ‘Liquid Metal’ zelfs in de veters en brandings zie je dit. Alleen de midsole en outsole zijn wit. De sneaker is opvallend omdat hij zo glimt, maar toch is hij niet té opvallend en heeft de sneaker een chique look.

De sneakers worden ergens in de komende maanden verwacht en elke kleur zal op hetzelfde moment uitkomen. De Nike Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ colorways zullen te koop zijn bij onder andere Nike, maar we weten nog niet hoeveel ze gaan kosten. Houd voor alle updates onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor foto’s van de sneakers!

Update 05/11/2019: Nike’s Air Force 1 SP ‘Liquid Metal’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen! Op 21 november 2019 zal de eerste colorway uitkomen, namelijk de ‘Rosé’ colorway. Wanneer de andere twee colorways uitkomen is tot dusver nog niet duidelijk. Stay tuned…


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Gold'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Gold
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Gold

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Silver'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Silver
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Silver

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Rosé Gold
Nike Air Force 1 SP 'Liquid Metal' Rosé Gold
Images by @US_11

Previous ArticleNext Article

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2 7

Het lijkt er niet op dat adidas en Kanye West het rustig aan zullen doen als het aankomt op nieuwe colorways of modellen uitbrengen. Er gaan nu weer geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Het gaat om een ‘Desert Sage’ colorway.

adidas en Kanye West zitten niet stil en hebben ondertussen al twee verschillende versies uitgebracht van het 350 model. Er is namelijk een V1- en V2 versie. Nu vraag je je misschien af wat nou de verschillen zijn tussen de twee versies. Sommigen dingen zijn nog hetzelfde in de designs, zoals de upper. Deze is bij het V1 en bij het V2 model gemaakt van Primeknit. Echter is de Primeknit upper van de V2 een stuk grover en speelder dan die van de V1. Ook beschikt de V2 over een deels transparante streep over de upper en dat heeft de V1 niet. Wat ook bijzonder aan het V1 model was, was dat de midsole en de outsole één geheel waren. Dit was niet het geval bij de V2, hier zijn de midsole en outsole los van elkaar gemaakt. Het V2 beschikt over een nieuw leuk detail, namelijk de striping in de hak. Dat heeft de V1 niet.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer Look

De adidas Yeezy collectie blijft zich maar uitbreiden en het lijkt er niet op dat dit op korte termijn zal veranderen. Nu is er een nieuwe colorway onderweg voor het Yeezy BOOST 350 V2 model, genaamd ‘Desert Sage’. Het gaat om een groene colorway die gecontrasteerd wordt door een oranje sockliner. Ook nu weer is het bovenwerk gemaakt van mesh. De midsole heeft dezelfde kleur gekregen als de upper. Echter heeft de outsole een contrasterende gum kleur gekregen.

Volgens geruchten zal de nieuwe adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ in het begin van 2020 worden uitgebracht. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneaker nieuws.


YEEZY BOOST 350 V2 "Desert Sage" Revealed
Image by yeezymafia

De succesvolle Nike en Stüssy samenwerking word in 2020 verwacht 9

Het einde van het jaar is in zicht en een nieuwe samenwerking tussen de gigant Nike en het merk Stüssy wordt verwacht. De verwachting is dat de focus van deze samenwerking op sneakers zal liggen.

Bijna 20 jaar geleden, in 2000, hebben Nike en Stüssy voor het eerst samengewerkt aan sneakers. Destijds kwamen er twee colorways van de Air Huarache LE uit. Sindsdien hebben er vele Nike modellen make overs gekregen door Stüssy. De samenwerking heeft veel nieuwe kleuren, materialen, designs met zich meegebracht. Deze vooruitstrevende samenwerking zal gelukkig dan ook in 2020 weer terugkomen. De Air Zoom Spiridon KK, Air Zoom Spiridon CG 2 en de Benassi JDI slides krijgen waarschijnlijk een make over.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over deze release en nog vele andere.


Nike Stüssy
Image by @py_rates_

Er is een Mid Season Sale aan de gang bij 43Einhalb 10

Bij 43Einhalb is vandaag de Mid Season Sale van start gegaan. Vanaf vandaag, 11 november 2019, tot en met woensdag 13 november 2019 scoor je 25% korting op vele geselecteerde items. Om de 25% te activeren moet je bij het afrekenen de kortingscode ‘MSS19‘ invullen. Op deze manier maak je gebruik van de 25% korting.

Wij van Sneakerjagers hebben de 5 mooiste sneakers uit het assortiment van 43Einhalb gehaald en deze op een rijtje gezet. Zo proberen wij de keuze voor jou wat makkelijker te maken, aangezien 43Einhalb een enorm assortiment heeft. Zit er toch niks voor jou tussen? Bekijk dan de website van 43Einhalb om de gehele Mid Season Sale pagina te bekijken.


Nike Air Max 270 React 'Dynamic Yellow'

Nu voor €120,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders

New Balance M998AWC

Nu voor €154,-

Bekijken bij 43einhalb

Nike Air Max 97 SE 'Metallic Silver & Gold'

Nu voor €142,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb

adidas Powerphase (Ice Purple / Ice Purple / Off White)

Nu voor €66,-

Bekijken bij 43einhalb
Mid Season Sale 43Einhalb
Images by 43Einhalb