Release Reminder: Olivia Kim X Nike ‘No Cover’ Pack

Een tijdje geleden zagen we voor het eerst beelden van een samenwerking tussen Olivia Kim en de gigant Nike. Wij kwamen erachter dat deze gehele collectie is geïnspireerd op de style van de jaren negentig in New York City. Zij wilde een collectie neerzetten die voor iedereen geschikt is. Man, vrouw, iedereen kan deze collectie dragen. De reden dat zij dit doet is omdat zij in die tijd niet de mogelijkheid had om haar eigen stijl te dragen. Veel kleren waren niet verkrijgbaar in haar eigen maat en daarom kon het simpelweg niet. Nu komt naast de sneaker lijn dan ook een bijpassende kledinglijn uit.

De details

De Air Jordan 4, de Nike Air Mowabb, de Nike Air Footscape, de Nike Air Force 1 en tot slot de Nike Air Max 98 zullen deze Olivia Kim x Nike collectie vormen. De Air Jordan 4 is geheel zwart van kleur en de upper is gemaakt van ponyhair. De Nike Air Mowabb heeft ook een zwarte kleur ontvangen. Over de upper zijn bruine layers geplaatst en er zijn kleine rode details te vinden. Op de zijkant staat ook een embleem van de Nike Air Mowabb. Daarnaast beschikt de Nike Air Footscape over een zebraprint op de upper en heeft een lichtroze tong. Ze hebben nog een witte midsole en een gele Swoosh op de sneaker geplaatst. Vervolgens zijn we aangekomen bij de Nike Air Force 1. Dit model is geheel bedekt met corduroy. Tevens is hij blauw van kleur en zijn alle detail in een gele kleur aangebracht. Ten slotte hebben we de Nike Air Max 98. Deze heeft een zwart witte upper. Bovenop deze upper bevindt zich een regenboogpatroon en hij is afgemaakt met een gele Airbubble.

Op 8 november 2019 zullen ze stuk voor stuk uitkomen dus bij deze willen wij laten weten dat je deze kans zeker niet moet laten schieten. Ben jij benieuwd waar je deze beauty’s gaan uitkomen? Check dan de Storelist in onze releasekalender.


Olivia Kim Air Jordan 4 WMNS 'No Cover'

CK2925-001 · Prijs vanaf €286,-

Naar alle aanbieders

Olivia Kim X Nike WMNS Air Force 1 '07 'No Cover'

CK3314-400 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
Olivia Kim

Olivia Kim X Nike Air Max 98 'No Cover'

CK3309-001 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Olivia Kim

Olivia Kim X Nike WMNS Air Mowabb 'No Cover'

CK3314-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Olivia Kim X Nike Air Footscape 'No Cover'

CK3321-100 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Olivia Kim
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article