Release Reminder: Blue the Great x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’

Deze zaterdag komt de eerste officiële samenwerking tussen Blue The Great en Nike uit. Namelijk de Blue the Great x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’.

Blue the Great begon al op de middelbare school met het verven van sneakers. Het was zijn eerste bedrijfje. Hij begon met het customizen van Air Forces. Hij maakte allerlei ontwerpen, als mensen hem iets vroegen maakte hij het. Hij werd erg goed erin en leerde de correcte manier van het customizen. En daardoor was hij beter dan de rest en kreeg hij enorm veel bestellingen. Nu krijgt hij dan eindelijk zijn eerste officiële zelf ontworpen Nike sneaker.

Blue the Great x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ | CU2805-100

Bij de sneaker zien we de primaire kleuren terugkomen. De sneaker is gemaakt van suède en ribfluweel. We zien vooral rood en blauw terug komen in de sneaker. De toebox daarentegen is weer geel en het middenstuk van de veters is weer groen. In het midden zien we wit terugkomen net als bij de midsole. De Swoosh is zwart eveneens als de Jordan branding op de enkel, de veters en de outsole. Op de zijkant van de hiel zien we Blue the Great zijn handtekening die ook in primaire kleuren is uitgedrukt. Op de zolen binnen in de schoen zien we de ‘FEARLESS’ branding terug komen en ook deze zool bevat de primaire kleuren. We zien echt de liefde van Blue the Great voor primaire kleuren terug komen in deze sneaker. De kleuren zijn goed op elkaar afgesteld zodat de kleuren een mooi geheel vormen.

De sneaker zal vanaf zaterdag 9 november 2019 te koop zijn bij onder andere Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €130,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto’s!


Blue The Great X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

CU2805-100 · Prijs vanaf €351,-

Naar alle aanbieders
Blue the Great x Air Jordan 1 Mid 'Fearless' | CU2805-100
Blue the Great x Air Jordan 1 Mid 'Fearless' | CU2805-100
Blue the Great x Air Jordan 1 Mid 'Fearless' | CU2805-100
Images by Nike

Previous ArticleNext Article