De Air Jordan 13 krijgt een nieuwe colorway met een speciaal detail!

Al jaren is de Air Jordan 13 een ontzettend bekend model binnen de reeks modellen van de oud basketballer. Bij deze kunnen we dan ook mededelen dat Air Jordan iets speciaals in petto heeft. Het model krijgt namelijk een ‘Green Island’ colorway. Ik kan je alvast vertellen dat het materiaal je gaat doen verbazen. Ben jij benieuwd over welk materiaal ik het heb? Scroll dan naar beneden en kom er vanzelf achter!

De Air Jordan 13 is in 1997 voor het eerst gereleased en was sindsdien niet meer weg te denken uit de basketbalwereld. Het was één van de laatste modellen die Michael Jordan droeg tijdens zijn wedstrijden en behoort dan ook tot een van de meest comfortabele Jordans ooit gemaakt.

Air Jordan 13 ‘Green Island’ | Closer look

Laten we beginnen met de look van de sneaker. Allereerst heeft hij een ontzettend sterk uiterlijk. Hij is dan ook samengesteld met drie materialen. De eerste materiaal die hebben gebruikt is een stevig stuk leer dat de basis vormt van de sneaker. Ze hebben deze in een zwarte kleur aangebracht. Deze is vooral te zien bij de toebox en op de tong. Daarnaast hebben ze voor de mudguard en de binnenste zijkant een zachte suède stof gebruikt die in een Island green tint is aangebracht. Hier door trekt de sneaker meteen alle aandacht. Tevens komen aan bij een speciaal detail. Ze hebben de rest van de upper een soort reptielen huid gegeven. Dit geeft de sneaker een bijzonder opmerkelijke look die ontzetten sterk is. Ten slotte ze de sneaker afgemaakt met een zilveren Jumpman op de tong.

Zaterdag 9 november 2019 zal deze sneaker uitkomen. Ook zal hij een prijskaartje ontvangen van €199,-. Dit is misschien wel een beetje kortdag maar wij hopen dat helemaal goed moet komen. Wij heb er alle vertrouwen in dat het jou gaat lukken om deze beauty zaterdag te bemachtigen. Check in onze releasekalender waar hij te verkrijgen is en veel succes!


Air Jordan 13 'Island Green'

414571-030 · Prijs vanaf €231,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Air Jordan 13 Island Green 414571-030 On-Feet
Images by: @hanzuying

Images by: Nike

Previous ArticleNext Article