De Air Jordan 4 Retro heeft een tijgerprint gekregen voor de kleintjes

Kids, opgelet! Het 30-jarige jubileum van de Air Jordan 4 is bijna afgelopen. Er staan al wat mooie colorways voor volwassenen gepland voor het einde van 2019. Alleen is nu het nieuws naar buiten gekomen dat er ook een prachtige colorway voor de kinderen onderweg is, namelijk de Air Jordan 4 Retro ‘Tiger Camo’.

In 1989 debuteerde de Air Jordan 4 en werd in een jaar tijd in vier verschillende colorways uitgebracht. Er verscheen een ‘White/Cement’, ‘White/Fire Red’, ‘Black/Red’ en een ‘Military Blue’ colorway. De nieuwprijs van de sneaker was destijds $100 en dat maakte de sneaker één van de duurste basketbalschoenen op de markt. Het opvolgen van de Air Jordan III was geen makkelijk taak, maar als iemand het kon, dan was het wel Tinker Hatfield. Dit deed hij met veel succes. Hoewel het design van de ‘4’ niet heel veel afweek van de ‘III’ zag je wel dat de sneaker iets meer gestroomlijnd en lichter was. Kenmerkende details van de Air Jordan 4 zijn het mesh op de zijkanten en op de tong. Ook is het unieke veterondersteuningssysteem een kenmerkend detail.

Air Jordan 4 Retro ‘Tiger Camo’ | Details

Het model uit 1989 heeft een exclusieve make-over gekregen voor de meisjes onder ons. Het silhouet is dit keer gekleed in een tijgerprint in verschillende kleuren. Zo zien we de tijgerprint terug in de kleuren blauw, violet en oranje. Deze tijgerprint wordt gecombineerd met een zwart lederen mudguard, tong en hak. Op de tong en de hak is een wit Jumpman logo te vinden. Deze upper is bevestigd op een witte midsole met hieronder een blauwe outsole om de sneaker af te maken.

Op 15 november 2019 zal de sneaker uitkomen voor de meisjes onder ons! Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,-. Ook zal de sneaker uitkomen voor de allerkleinste, echter is hier nog geen prijskaartje van bekend. Check onze Releasekalender voor aankomende releases.


Air Jordan 4 GS 'Tiger Camo'

BQ9043-005 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Tiger Camo
Air Jordan 4 Tiger Camo
Air Jordan 4 Tiger Camo

Previous ArticleNext Article