PUMA eert ‘Blade Runner’ met een speciale colorway voor het RS-X model

PUMA is in de geschiedenisboeken gedoken en heeft voor een aankomende colorway zijn inspiratie gehaald uit een film uit de jaren ’80. Iedereen kent de film waarschijnlijk wel, Blade Runner. Nu heeft PUMA zijn RS-X model een make-over gegeven die is geïnspireerd op deze film, namelijk de PUMA RS-X ‘Blade Runner’.

In de film speelt Harrison Ford als Rick Deckard. Rick Deckard was een politieagent die belast is met het opsporen van mensachtige robots die ‘replicanten’ worden genoemd. De film speelde zich af in een toekomstige versie van Los Angeles. Om precies te zijn speelde de film af in november 2019. Aangezien deze maand nu van start is gegaan heeft PUMA een exclusieve sneaker uitgebracht die dit viert.

Puma RS-X ‘Blade Runner’ | 369967-01

Allereerst zie je dat het een donkere sneaker is. Dit komt mede dankzij de sombere look die de stad had. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zwart mesh, suède en leer. Verder zijn er fel oranje, aqua, blauwe en paarse accenten te vinden over de zijkanten en achterkant van de sneaker. De klassieke Formstripe is terug te vinden in een gestreepte vorm. Ook beschikt de heel counter over een glinsterende, holografische look. Een zwarte en grijze midsole maken het uiterlijk van de sneaker compleet.

Hoewel 2019 niet is geworden als de makers van Blade Runner voor ogen hadden, is er toch een bijzondere sneaker uit voort gekomen van een combinatie van de jaren ’80 en de stijl van eind jaren 2010. Het is nu mogelijk om de PUMA RS-X ‘Blade Runner’ te kopen via 43Einhalb. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €109,95. Aarzel niet te lang en voeg deze sneaker nu toe aan je sneaker collectie. Check ook onze Releasekalender voor een volledige storelist overview.


Puma RS-X Bladerunner

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
PUMA RS-X Blade Runner
PUMA RS-X Blade Runner
PUMA RS-X Blade Runner
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article