De kleurrijke atmos x Nike Air Force 1 ’07 lv8

atmos en Nike hebben al aardig wat opvallende samenwerkingen gehad. En nu is er weer eentje verschenen, namelijk de atmos x Nike Air Force 1 ’07 lv8.

We zien de laatste maanden erg veel Air Force 1’s uitkomen en aangezien elke samenwerking tussen atmos en Nike een enorm succes is, kon atmos niet achter blijven en hebben zij de Air Force 1 nu een echte atmos make-over gegeven. Het silhouet van de sneaker verschijnt normaal in simpele colorways, maar komt dit keer in een erg kleurrijke colorway uit.

atmos x Nike Air Force 1 ’07 LV8 | CU1929-605

De sneaker is gemaakt van suède en bevat allerlei kleuren. Zo zien we aan de voorkant paars met lichtpaars. Aan de buitenzijde van de schoen zien we in het midden een rood vlak en daarnaast een oranje vlak. Aan de binnenzijde zien we juist weer in het midden een turquoise vlak en daarnaast een donkerblauw vlak. De heeltab op de achterkant is neon geel en dit is het enigste aan de sneaker wat van leer gemaakt is. De Swooshes en veters zijn zwart en ook de ‘Nike Air’ branding op de heeltab is zwart. De tong is lichtpaars en de tongue tab is rood. De midsole is wit en de outsole is zwart.

De sneaker was op 2 november 2019 alleen in-store verkrijgbaar in Japan. Hoogst waarschijnlijk zal de sneaker ook geen globale release zien. Houd in ieder geval goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van het paartje!


atmos x Nike Air Force 1 '07 lv8 | CU1929-605
atmos x Nike Air Force 1 '07 lv8 | CU1929-605
atmos x Nike Air Force 1 '07 lv8 | CU1929-605
Images by Nike

Previous ArticleNext Article