Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 6 staat voor je klaar! 249

Vanaf vandaag, Zondag 3 november 2019, kan jij kijken of luisteren naar alweer de zesde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en Non ontvangen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. 

Ginney Noa:

Ginney van Eijkelenburg, beter bekend als Ginney Noa is fashion influencer en volgens de Cosmo Girl Nederlands grootste Queen als het om sneakers gaat. 

Ginney, afgestudeerd in Fashion and Trends/Graphic Design, begon in 2007 met het maken van een vooruitstrevend blog en is daarna nooit gestopt! Ze kwam met een eigen kledinglijn en heeft inmiddels met veel toonaangevende magazines en grootheden samengewerkt. De liefde voor sneakers is bij Ginney groot. Ze wordt er mee wakker en gaat ermee naar bed. Elke dag blijft ze checken welke sneakers er uitkomen, helemaal omdat ze maatje 36 heeft waarvan er niet veel ‘speciale’ versies uitkomen. Het speuren is haar dan ook wel toevertrouwd. 

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van deze ‘sneaker influencer’, door wie of wat laat Ginney zichzelf beïnvloeden, welke sites en blogs ze bezoekt en wat je moet doen en laten om zijn influencer te worden. Hoe kijkt zij aan tegen de nieuwe generatie sneakerheads, de ontwikkelingen in modellen, style en wat zijn eigenlijk haar eigen favorieten?  Ginney verteld het allemaal! 

Chris Riemens:

Chris Riemens is ‘editor in chief’ van het alom bekende FHM magazine. FHM is een (online)magazine die zich richt op mannen tussen de 19 en 35 jaar. Ze besteden aandacht aan film, series, muziek, games, auto’s sneakers, maar vooral aan vrouwen. Sinds 2011 wordt ook elk jaar de FHM500-verkiezing georganiseerd waarin de allermooiste vrouwen van Nederland worden gekozen. In de zomer van 2010 begon Chris als redacteur (inmiddels hoofdredacteur) bij FHM en schrijft hij dagelijks artikelen over alle denkbare lifestyle onderwerpen. 

Als we even gaan rekenen heeft Chris dus afgelopen negen jaar misschien wel 4000 artikelen geschreven over lifestyle! Genoeg reden dus om hem te vragen om aan te schuiven in onze podcast studio in Amsterdam.

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van een lifestyle redacteur, wie hij allemaal ontmoet en wie hij nog op zijn wensenlijstje heeft staan om in de toekomst te ontmoeten. Ook willen ze natuurlijk alles weten over de FHM500. Dé lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland die elk jaar verschijnt. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor die lijst in 2020 in volle gang. 

Je hoort het allemaal in de zesde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Ginney Noa en Chris Riemens. De podcast is vanaf zondag 3 november te beluisteren via SpotifyApple podcast of te zien op Youtube.

Previous ArticleNext Article

Pieter Pauwels van Panthers sneakerstore & Locker Room Brussel is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 80

In aflevering 3 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast hebben we onze eerste internationale gast. Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, schuift aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordans en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, ASICS, Reebok en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. Valerio en (co-host) David de Ruiter (mercer) horen veel nieuwe feitjes en weetjes in deze aflevering! De podcast met Pieter Pauwels is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 20 februari om 20.00 uur. 

Ted van sneakerstore Epic in Breda is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 67

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Nike, Karhu, Puma, New Balance, Vans en adidas. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Valerio en (co-host) David de Ruiter (Mercer) hebben dus de handen vol aan deze gedreven en gepassioneerde ondernemer. De 3e aflevering van seizoen 2 is nu te zien via YouTube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

De derde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu live! 44

Vanaf heden kun jij kijken of luisteren naar de derde aflevering van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en (co host) David de Ruiter krijgen in deze aflevering weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam.

Ted van Eldik

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Karhu, Puma, New Balance, Vans en Nike. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Pieter Pauwels 

Helemaal gaaf! Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, is te gast in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops Panthers en Locker Room in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje Sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordan en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, Yeezy en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. 

De 3e aflevering van seizoen 2 is te zien of te beluisteren via SpotifyApple Podcasts  of via YouTube