Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 6 staat voor je klaar!

Vanaf vandaag, Zondag 3 november 2019, kan jij kijken of luisteren naar alweer de zesde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en Non ontvangen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. 

Ginney Noa:

Ginney van Eijkelenburg, beter bekend als Ginney Noa is fashion influencer en volgens de Cosmo Girl Nederlands grootste Queen als het om sneakers gaat. 

Ginney, afgestudeerd in Fashion and Trends/Graphic Design, begon in 2007 met het maken van een vooruitstrevend blog en is daarna nooit gestopt! Ze kwam met een eigen kledinglijn en heeft inmiddels met veel toonaangevende magazines en grootheden samengewerkt. De liefde voor sneakers is bij Ginney groot. Ze wordt er mee wakker en gaat ermee naar bed. Elke dag blijft ze checken welke sneakers er uitkomen, helemaal omdat ze maatje 36 heeft waarvan er niet veel ‘speciale’ versies uitkomen. Het speuren is haar dan ook wel toevertrouwd. 

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van deze ‘sneaker influencer’, door wie of wat laat Ginney zichzelf beïnvloeden, welke sites en blogs ze bezoekt en wat je moet doen en laten om zijn influencer te worden. Hoe kijkt zij aan tegen de nieuwe generatie sneakerheads, de ontwikkelingen in modellen, style en wat zijn eigenlijk haar eigen favorieten?  Ginney verteld het allemaal! 

Chris Riemens:

Chris Riemens is ‘editor in chief’ van het alom bekende FHM magazine. FHM is een (online)magazine die zich richt op mannen tussen de 19 en 35 jaar. Ze besteden aandacht aan film, series, muziek, games, auto’s sneakers, maar vooral aan vrouwen. Sinds 2011 wordt ook elk jaar de FHM500-verkiezing georganiseerd waarin de allermooiste vrouwen van Nederland worden gekozen. In de zomer van 2010 begon Chris als redacteur (inmiddels hoofdredacteur) bij FHM en schrijft hij dagelijks artikelen over alle denkbare lifestyle onderwerpen. 

Als we even gaan rekenen heeft Chris dus afgelopen negen jaar misschien wel 4000 artikelen geschreven over lifestyle! Genoeg reden dus om hem te vragen om aan te schuiven in onze podcast studio in Amsterdam.

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van een lifestyle redacteur, wie hij allemaal ontmoet en wie hij nog op zijn wensenlijstje heeft staan om in de toekomst te ontmoeten. Ook willen ze natuurlijk alles weten over de FHM500. Dé lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland die elk jaar verschijnt. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor die lijst in 2020 in volle gang. 

Je hoort het allemaal in de zesde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Ginney Noa en Chris Riemens. De podcast is vanaf zondag 3 november te beluisteren via SpotifyApple podcast of te zien op Youtube.

Previous ArticleNext Article