Vans komt met een nieuw model genaamd de ‘Slip-On Exp Pro’

Vans komt met een nieuw model genaamd de Slip-On Exp Pro. Dit is een vernieuwd model van het geliefde Slip-On model.

De Vans Slip-On verscheen voor het eerst in 1966 en is sindsdien al een erg populair model. Skateboarders vinden de sneaker fijn omdat het design eenvoudig is en fijn is om mee te skateboarden. Vans is altijd hun grenzen aan het verleggen en dat doen ze ook met hun nieuwe model. Met deze nieuwe sneaker hebben ze meer functionaliteit gecreëerd voor de skateboarder van vandaag de dag.

Vans Slip-On Exp Pro | De details

De sneaker bevat de nieuwe WaffleControl zool, waardoor je voet door minder lagen gescheiden wordt van je skateboard. Hierdoor heb je extreem veel controle over je board, meer steun en betere grip. Je ziet ook op de zool dat bij de hiel de zool dieper is om hier de impact te verzachten en de grip en duurzaamheid te verhogen. Maar de zool is niet het enigste nieuwe aan de sneaker. Hij is vanaf de basis aan helemaal geüpgraded. De sneaker heeft ademende mesh, een verstelbare riem en een extra laag op de toebox die slijtage tegen gaat. Ook bij de hiel zien we een extra laag terug die zorgt voor meer ondersteuning. De sneaker komt in twee colorways, namelijke een met een zwarte basis een een de streep aan de zijkant is blauw met bruin en geel. En dan is er nog een beige colorway met een bruine streep op de zijkant.

De sneakers zullen in November uitkomen bij Vans en geselecteerde retailers. De precieze datum en prijs zijn nog niet bekend dus houd goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de eerste foto’s!


Vans Slip-On Exp Pro
Images by Vans

Previous ArticleNext Article