Nieuwe foto’s van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

De PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 is de afgelopen maanden al verschillende keren verschenen. Nu zijn er weer nieuwe foto’s opgedoken van deze veelbelovende samenwerking.

PEACEMINUSONE is het kleding label van de Zuid-Koreaanse K-pop ster G-Dragon. K-Pop is in Europa wat minder populair, maar desondanks valt deze samenwerking wel in de smaak. Het merk heeft al verschillende samenwerkingen gehad, maar de samenwerking met Nike is voor het eerst. Er is veel tijd gestoken in de release van deze Nike Air Force 1 speciaal voor het feit dat de K-Pop legende is ontslagen uit het leger.

De Air Force 1 heeft een zwarte upper met verschillende versleten details. De Swoosh is daarentegen wit en de veters ook. Opvallend is dat de veters een stuk dikker zijn dan we normaal gewend zijn. Ook is er op de tong een margriet te zien, het logo van het merk van G-Dragon. Op de witte zool zijn verschillende zwarte vegen te zien. Als finishing touch zijn de inlegzolen aangekleed met een op graffiti geïnspireerde print. Op deze inlegzolen staat een madeliefje met druipende tekst.

De PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 wordt op 23 november verwacht bij Nike en verschillende retailers voor een nieuwprijs van €200. Houd de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

AQ3692-001 · Prijs vanaf €480,-

Naar alle aanbieders

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1
Images by @kickwhoshow

Previous ArticleNext Article