Een tweede colorway is verschenen van de Nike React N.354 Gore-Tex

Eerder deze week doken er al afbeeldingen op van de Nike React N.354 Gore-Tex in een lichte colorway. Nu is er een nieuwe colorway opgedoken dat in tegenstelling tot de andere colorway over donkere kleuren beschikt.

Als je ons vorige blog over de andere colorway al had gecheckt, weet je dat deze sneaker onderdeel is van Nike’s experimentele N.354 lijn. Met deze lijn probeert Nike inspiratie uit het verleden, heden en de toekomst halen. Zo proberen zij sneakers te produceren die het niveau naar een hoger niveau tillen.

Nike React N.354 Gore-Tex ‘Black’ | BQ4737-001

De laatste tijd brengt Nike veel sneakers uit die gemaakt zijn van Gore-Tex materiaal. Ook is dat het geval bij deze sneaker. Wat mooi is, is dat de sneaker niet alleen gemaakt is van Gore-Tex materiaal, maar ook over de React technologie beschikt. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van verschillende overlappende lagen. Zo heeft de basis een zwarte kleur en de overlays hierop een soort donkerblauwe kleur. Verder beschikt de midsole over een zwarte kleur, net zoals de basis. Om wat contrast toe te voegen heeft Nike zijn outsole een gum kleur gegeven. Over de hele sneaker zijn Swooshes te vinden in een oranje kleur. Daarnaast staat er op de tong ‘N.354’ en ‘N1’. Als finishing touch bevind er zich naast de veters een lipje waarop Gore-Tex staat.

Wanneer de sneaker uitkomt is nog niet precies bekend. Ook durven we niet te zeggen hoeveel de sneaker precies zal gaan kosten. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over deze sneaker!


Nike React N.354
Nike React N.354
Nike React N.354
Nike React N.354
Images by Nike

Previous ArticleNext Article