Virgil Abloh kondigt regio-exclusieve Louis Vuitton 408 Trainer colorways aan

Na de exclusieve lancering voor Seoul van de nieuwe Louis Vuitton 408 Trainer heeft Virgil Abloh aangekondigd dat er meerdere versies onderweg zijn. Naast Seoul zullen er ook een exclusieve versies voor New York, Londen, Parijs, Milaan, Chicago, Dubai en Shanghai onderweg zijn.

Wat bijzonder is aan de sneaker is dat er enorm veel werk in zit. De sneakers worden namelijk gemaakt in Italië. Zo worden er 106 verschillende onderdelen gemaakt en zit er zo’n zes uur aan stitching in. Ook wordt het model geleverd in een kleurcombinatie van grijs, zwart en wit. Deze kleuren worden gecompenseerd door verschillende kleuren. Deze verschillende kleuren hangen af van de locatie waar de sneaker uitkomt. De 408 Trainer die in New York zal uitkomen beschikt over donkerblauwe veters en een donkerblauw bagagelabel. Parijs zal over een lichtblauwe kleur beschikken, Londen over geel, Milaan over roze, Chicago over oranje, Dubai over groen, Shanghai over blauw en last but not least Tokio zal over een paarse kleur beschikken.

Op 25 november 2019 zal de exclusieve colorway van de Louis Vuitton 408 Trainer voor New York uitkomen. Fans uit Londen, Parijs, Milaan, Chicago, Dubai, Shanghai en Tokio zullen nog even moeten wachten tot 4 december 2019. Dan zal daar pas de sneaker uitkomen in exclusieve oplagen. Scroll naar beneden voor een duidelijk overzicht van welke sneaker waar uit komt. Check ook dagelijks Sneakerjagers, zodat jij op de hoogte blijft van het laatste sneaker nieuws!


Louis Vuitton 408 Trainer
Image by @virgilabloh

Previous ArticleNext Article