Ginney Noa is te gast in de zesde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de zesde aflevering van onze podcast is Ginney van Eijkelenburg, beter bekend als Ginney Noa. De fashion influencer en volgens de Cosmo Girl Nederlands grootste Queen als het om sneakers gaat. 

Ginney Noa, afgestudeerd in Fashion and Trends/Graphic Design, begon in 2007 met het maken van een vooruitstrevend blog en is daarna nooit gestopt! Ze kwam met een eigen kledinglijn en heeft inmiddels met veel toonaangevende magazines en grootheden samengewerkt. De liefde voor sneakers is bij Ginney Noa groot. Ze wordt er mee wakker en gaat ermee naar bed. Elke dag blijft ze checken welke sneakers er uitkomen, helemaal omdat ze maatje 36 heeft waarvan er niet veel ‘speciale’ versies uitkomen. Het speuren is haar dan ook wel toevertrouwd. 

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van deze ‘sneaker influencer’, door wie of wat laat Ginney Noa zichzelf beïnvloeden, welke sites en blogs ze bezoekt en wat je moet doen en laten om zijn influencer te worden. Hoe kijkt zij aan tegen de nieuwe generatie sneakerheads, de ontwikkelingen in modellen, style en wat zijn eigenlijk haar eigen favorieten?  Ginney verteld het allemaal! 

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf zondag 3 november 2019 om 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube

Previous ArticleNext Article