Sean Wotherspoon teased nieuwe samenwerking met Asics

Eigenaar van de vintage winkel Round Two, Sean Wotherspoon, is natuurlijk bekend van zijn al zo populaire Nike Air Max 1/97. Deze sneaker had de upper van een Air Max 97 en midsole van een Air Max 1. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van Corduroy, geïnspireerd op vintage Nike petten. De kleurencombinatie op de upper was een combinatie die nog nooit eerder was gezien op een sneaker en is ook wat de sneaker zo opvallend maakte. Sean Wotherspoon plaatsen gister een foto van een mogelijke samenwerking tussen Sean en Asics werkend aan een Asics GEL-Lyte III.

In 2017 nodigde Nike twaalf creatievelingen uit om de toekomst van Nike Air vorm te geven. Deze creatievelingen bedachten ongelofelijk bijzondere en mooi sneaker designs waar later het publiek op mocht stemmen. Sean Wotherspoon won deze contest en bracht in 2018 de Nike Air Max 1/97 ‘Sean Wotherspoon‘. Dit was wel één van de, of de beste sneaker van 2018.

Sean Wotherspoon x atmos x Asics | Details

Al is de foto op de insta van Sean Wotherspoon een enorme close up van de sneaker kunnen we hier toch al veel uit halen. Zo zien we dat er weer gebruik is gemaakt van corduroy. De colorway van de sneaker is in de ‘WHAT THE” thema met donkerblauw met geel op de linker sneaker en licht blauw met rood op de rechter sneaker. Wat de sneaker nog een extra touch geeft is het klittenband logo dat eraf gehaald kan worden en misschien wel veranderd kan worden! Op de hiel zien we dat er een ‘Wear Away’ optie is waar je het materiaal weg kan halen en dat er iets onder verschijnt. Op de linker kant is dit het logo van Atmos en op de rechter sneaker een blauw detail.

Er is voor de rest niks bekend over de Sean Wotherspoon x atmos x Asics en moeten dus wachten op vervolg nieuws over dit bijzondere paartje. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze blog in de gaten!


Sean Wotherspoon Asics
Sean Wotherspoon Asics
Images by Sean Wotherspoon
Image by Guccipaul_mrleaker

Previous ArticleNext Article