Pyer Moss en Reebok experimenteren op een klassiekertje!

Pyer Moss en Reebok zetten hun succesvolle samenwerking voort en creëren iets nieuws voor hun collectie. Dit keer hebben ze iets gedaan wat niemand zag aankomen. Ze hebben samen een compleet nieuw model gemaakt die geheid de aandacht van iedereen gaat rekken. We hebben het hier over de Pyer Moss x Reebok Experiment 4 Fury Trail. Scroll naar beneden als je meer te weten wil komen over deze sneaker.

Pyer Moss is in 2013 opgericht door de ondernemer Kerby Jean-Raymond. Hij noemt het bedrijf een ‘Art of project’ en brengt jaarlijks verschillende fashion items uit. Door de jaren heen heeft Pyer Moss al het een en ander uitgebracht met Reebok en dit zetten ze bij deze voort en of wat voor een manier. Ze hebben deze sneaker in drie lagen verdeeld. Elke laag vertegenwoordigd diegene die klimt naar succes en er naar streeft.

Pyer Moss x Reebok Experiment 4 Fury Trail | Details

Als we gaan kijken naar de look van de sneaker zijn we nog lang niet uitgepraat dus laten we snel beginnen. Als kijken naar de zool van de sneaker kan het kloppen dat hij je bekend voorkomt. Hij lijkt een beetje op de zool van een Reebok Instapump maar heeft een wat grovere outsole. Tevens hebben ze hem aangebracht in een zwarte kleur. Daarnaast beschikt de upper over een mesh materiaal en een lederen materiaal. De basis van de upper heeft dan ook een zwarte mesh laag gekregen. Daaroverheen hebben ze de mudguard van de sneaker is aangebracht met een gele lederen laag. Daarnaast zijn er verschillende grijze en witte laagjes boven de mudguard aangebracht. Ten slotte hebben ze de veters weg gewerkt achter een groot roze vlak en hebben ze een rode sockliner aangebracht. Al met al valt hij ontzettend erg op en zorgt hij gegarandeerd voor alle aandacht.

2 november 2019 gaat dit paartje gereleased worden. Voor €250,- kan hij al van jou zijn. Zorg er daarom ook voor dat je op tijd klaar zit zaterdag want dit paartje mag je echt niet missen. Check onze releasekalender voor meer informatie.


Pyer Moss x Reebok Experiment 4 Fury Trail

EH1207 · Prijs vanaf €334,-

Naar alle aanbieders
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Pyer Moss Reebok Experiment 4 Fury Trail EH1207 Release Date
Images by Reebok

Previous ArticleNext Article