Officiële foto’s van de innovatieve Nike React N.354 GORE-TEX

Er zijn onlangs foto’s verschenen van de Nike React N.354 GORE-TEX. Op de foto’s is een clean en minimalistisch “Type” design te zien.

Deze sneaker is onderdeel van de experimentele N.354 lijn van Nike. Innovatie en verbetering van sneaker technologieën heeft altijd een grote rol gespeeld bij Nike. De N.354 haalt inspiratie uit het verleden, heden en de toekomst om zo grens verleggende sneakers te creëren.

De Nike React N.354 GORE-TEX heeft één van de beste designs uit de N.354 tot nu toe. In de sneaker zijn de React technologieën in de zool gecombineerd met de GORE-TEX materialen. Natuurlijk zijn deze materialen van GORE-TEX waterdicht en ademend. De witte low-top upper van de schoen heeft verschillende overlays. Deze overlays hebben een lichtblauwe tint. Deze kleur is daarnaast ook te zien op de outsole. Op de tong en de hiel is de Nike N.354 branding te zien. Naast de Nike branding is ook de GORE-TEX branding aangebracht op de heel tab en de zijkant van de upper. Op de insole is af te lezen dat de inspiratie voor deze schoen uit 1977 komt.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze innovatieve sneaker zal releasen. Houd de sneaker release kalender en de blogs goed in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.


Nike React N.354 Gore-Tex

BQ4737-002 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Nike React N.354 GORE-TEX
Nike React N.354 GORE-TEX
Nike React N.354 GORE-TEX
Nike React N.354 GORE-TEX
Images by Nike

Previous ArticleNext Article