Negen nieuwe colorways voor de Yeezy Boost 350 V2

De adidas Yeezy Boost 350 is de sneaker die de samenwerking tussen adidas en Kanye West zo populair heeft gemaakt. Elke keer wanneer er weer een nieuwe colorway uit komt voor de 350 is deze op release dag meteen uitverkocht met geen enkel paartje dat achter blijft. 2019 was het jaar van de 350, waar we enorm veel colorways hebben gezien voor dit model. 2020 gaat niet anders worden, want we hebben nu al negen colorways waar we ons op kunnen verheugen volgens PY_RATES.

Wat we de laatste tijd gewend zijn van Yeezy is dat elke colorway op elkaar lijkt en dat is dit keer niet anders. De eerste drie colorways die we kunnen verwachten zijn de ‘Earth’, ‘Marsh’ en ‘Tailgt’. Deze colorways zullen weer lichte en donkere aardetinten krijgen. Ook zullen er twee zwarte en vier onbekende ‘Supcol’ colorways uitkomen. Het is niet bekend of de look van de Yeezy 350 V2 wordt aangepast of dat deze het zelfde blijft.

We kunnen deze negen colorways verwachten in 2020 voor de standaard retail prijs van €220,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze blog in de gaten voor het laatste sneaker news.


negen nieuwe colorways
adidas Yeezy Boost 350 V2 2020
Image by PY_RATES
Previous ArticleNext Article