Er komt een nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 990v2 aan

Er komt een nieuwe toffe samenwerking van New Balance aan, namelijk de Aimé Leon Dore x New Balance 990v2. Dit is de tweede keer dat de merken samen gaan werken.

Het merk Aimé Leon Dore is in 2014 opgericht in Queens, New York. De baas is Teddy Santis. Het merk staat voor lifestyle, sport en ready-to-wear items. Ze focussen op simpele maar tegelijkertijd ook krachtige designs. Het merk maakt tijdloze items met hun eigen unieke esthetica. Het merk heeft al een paar toffe samenwerkingen gehad en heeft afgelopen april al een keer eerder samengewerkt met New Balance. Toen brachten ze twee New Balance 997 silhouetten uit met een kledingcollectie en er was vervolgens nog een exclusieve vroege lancering van de New Balance 850. En nu hebben we een kleine preview gekeken van de nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance.

Aimé Leon Dore x New Balance 990v2

De sneaker lijkt op de 990v2. De sneaker is niet heel goed te zien op de foto van Aimé Leon Dore. Maar we zien dat de basislaag lichtgrijs is. De tong en de ‘N’ branding zijn blauw. De lagen aan de zijkant zijn donkerblauw. En de laag bij de toebox is donker grijs. En tot slot bevindt er zich bij de toebox een klein geel vlak en ook de veters van de sneaker zijn geel.

Wanneer de sneaker precies uitkomt en voor welke prijs dat weten we nog niet. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de eerste foto!


Aimé Leon Dore x New Balance 990v2
Image by @aimeleondore

Previous ArticleNext Article