Karhu brengt op vrijdag 1 november 2019 drie nieuwe colorways uit

Het Finse merk Karhu brengt deze vrijdag drie nieuwe colorways uit voor de Fushion 2.0, Aria en Synchron Classic.

Karhu Fushion 2.0 Night’ Lemonade’
De Karhu Fushion 2.0 ‘Night Sky-Lemonade’ heeft een kleurpallet van navy blauw, licht blauw en crème. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh met suède overlays. Natuurlijk zit de grote M op de zijkant van de sneaker er weer en dient bij de Fushion 2.0 als laceholders. De upper van de sneaker zit op een witte midsole en grijs/groen en zwarte outsole.

Karhu Aria ‘Strong blue’
De upper van de Aria is bijna volledig gemaakt van nubuck en heeft een kleurcombinatie van ‘Capulet Olive’ op de voorvoet en hiel en ‘Strong Blue’ op de midfoot. Rondom de hiel en onderaan de midfoot is een licht grijze kleur aanwezig en hier is het gemaakt van synthetisch materiaal. De sockliner is opvallend want deze is pastel geel gekleurd en matched met de outsole.

Karhu Synchron Classic ‘Tapenade’
De laatste van de drie is een echte herfst sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van premium suède en nubuck met een basis van mesh. De ‘Tapenade’ colorway werkt erg goed met het oranje en donker groene mesh. Een leuk detail op de Synchron Classic is dat de laatste veter helemaal naar de toebox loopt. De sneaker wordt afgerond door een strakke wit met crème midsole en zwarte outsole.

Alle drie de colorways komen uit op vrijdag 1 november 2019. De Fushion 2.0 word €140,- en de Aria en Synchron Classic €130,-. Check hier onder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Karhu Fusion 2.0 Night 'Lemonade'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
1 november Karhu
1 november Karhu
Images by 43Einhalb

Karhu Synchron Classic 'Tapenade'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Synchron Classic 1 november Karhu
Karhu Synchron Classic 1 november Karhu
Karhu Synchron Classic
Images by Footshop

Karhu Aria 'Strong Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
 - Aria "Capulet Olive" - Bild 2
- Aria "Capulet Olive" - Bild 3 1 november Karhu
 - Aria "Capulet Olive" - Bild 5 1 november Karhu
Images by afew-store

Previous ArticleNext Article