De samenwerking tussen Fear of God x Nike dropt aanstaande zaterdag!

Al een tijdje zijn er geen nieuwe colorways verschenen van een samenwerking tussen Fear of God x Nike. Gelukkig is die periode voorbij, want aanstaande zaterdag, 2 november 2019, zal de Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ uitkomen.

De Nike Air Fear of God is een samenwerking tussen Nike en Jerry Lorenzo. Jerry Lorenzo is de oprichter van het kledingmerk Fear of God. Het model beschikt over een hoge sneakerbootconstructie. Ondertussen zijn er al meerdere colorways verschenen. Naast de ‘Oatmeal’ colorway die aanstaande zaterdag uitkomt, wordt er ook nog een gele colorway verwacht op de Nike Air Fear of God 1. Echter is het nog niet bekend wanneer deze colorway zal uitkomen.

Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ | AR4237-900

De sneaker ziet er, los van de colorway, niet anders uit dan voorgaande colorways. Wel is Lorenzo teruggekeerd naar zijn kenmerkende neutraal gestemde designtaal. Hij heeft contrasterende beige tinten toegevoegd op de upper. Dit is de reden waarom de colorway ook ‘Oatmeal’ heet. De upper beschikt over een basis van mesh en suède. Ook de lacing is hetzelfde als bij zijn voorgangers, want deze lacing gaat door de kenmerkende plastic cage. Branding is terug te vinden op de cage, namelijk een witte Swoosh en achterop de sneaker staat het Nike logo. Ook staat er op de grote midsole ‘Air Fear of God’. Als finishing touch bevindt er zich in de midsole een blauw vak waarin een half doorzichtige Air Unit is te zien.

Aanstaande zaterdag, 2 november 2019, zal de Nike Air Fear of God 1 ‘Oatmeal’ uitkomen via onder andere nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €350,-. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll snel naar beneden voor officiële foto’s van de Fear of God x Nike collab!


Nike Air Fear Of God 1 'Oatmeal'

AR4237-900 · Prijs vanaf €607,-

Naar alle aanbieders
Fear of God x Nike
Fear of God x Nike
Images by Nike

Previous ArticleNext Article