Er komt een derde colorway aan van de Nike Air Max 720 OBJ!

De professionele American Football ster Odell Beckham Jr. heeft samen met Nike een nieuwe colorway van zijn Nike Air Max 720 model in petto. De speler die bekend staat om de one handed catch komt met een derde colorway en de verschillen zijn opmerkelijk. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar meer informatie over deze sneaker.

De eerste colorway van de Nike Air Max 720 OBJ had een zeer opvallend uiterlijk. De kleurcombinatie die de ster had gebruikt was zeer opmerkelijk en trok veel aandacht. De tweede colorway werd al iets minder opvallend. Toch was dit nog steeds een eyecather. De beige kleur die hij hierin had gebruikt komt een beetje terug in de derde colorway maar toch lijkt hij er totaal niet op.

Nike Air Max 720 OBJ ‘Black’ | Closer look

Ditmaal heeft hij voor een subtiele look gekozen. De upper beschikt dan ook over een geheel zwarte kleur. Als je gaat letten op de details die aanwezig zijn op de upper zie je dat ze uitzonderlijk zijn. Door een combinatie van suède, mesh en leer is de kwaliteit van de sneaker ongelooflijk hoog. De midsole van de sneaker beschikt ook over deze zwarte kleur. Daarentegen heeft de outsole een transparante kleur gekregen. Om het af te maken hebben ze de tong een beige kleur gegeven. Een klein opvallend detail aan de tong is een rode tab die ze aan de bovenkant van de tong hebben aangebracht. De sneaker heeft misschien dan wel een subtiel uiterlijk, het uiterlijk is en blijft ongelofelijk sterk.

Op dit moment staat de releasedatum op 5 november 2019 en zal hij over een kostprijs van €200,- beschikken. Helaas zijn er nog geen officieel foto’s bekend gemaakt. We verwacht dat deze foto’s ergens in deze week bekend worden gemaakt. Houd onze releasekalender dan ook goed in de gaten.


Nike Air Max 720 OBJ 'Black'

CK2531-002 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 720 OBJ Black CK2531-002 Release Date
Nike Air Max 720 OBJ Black CK2531-002 Release Date
Nike Air Max 720 OBJ Black CK2531-002 Release Date
Nike Air Max 720 OBJ Black CK2531-002 Release Date
Nike Air Max 720 OBJ Black CK2531-002 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article