Nieuwe foto’s van nog niet eerder vertoonde Pharrell x adidas NMD Hu “Unique Future”

Pharrell en adidas zijn geen onbekenden voor elkaar. Na al verschillende samenwerkingen door de jaren heen zijn er foto’s van een nieuwe sneaker uitgekomen, de Pharrell x adidas NMD Hu “Unique Future”.

Sinds 2016 werken adidas en Pharrell al samen. Deze welbekende samenwerking heeft gezorgd voor vele unieke sneakers. Het eerste NMD experiment dat voortkwam uit deze samenwerking was een Friends and Family release. Op dit moment wordt deze sneaker in een paar maten aangeboden op StockX voor een prijs van €4.000,- tot en met €16.000,-.

Vlak na de HUMAN MADE samenwerking zijn adidas en Pharrell alweer bezig aan een nieuwe release. Een NMD Hu model is verschenen in een donkergroene colorway. Daarnaast is er op de upper de tekst “Unique Future” geborduurd in het neon groen. Deze neon groene kleur is ook te zien op de lace cages aan de zijkanten van de sneaker. De veters zijn daarentegen in de zelfde groene tint als de upper. Op de hiel zijn twee reflecterende overlays te zien met daarop de Hu en adidas branding. Het design word afgemaakt door de witte BOOST zool.

Houd de sneaker release kalender en de blogs in de gaten voor meer updates over de Pharrell x adidas NMD Hu “Unique Future” en andere sneaker releases.


Pharrell x adidas NMD Hu "Unique Future"
Pharrell x adidas NMD Hu "Unique Future"
Pharrell x adidas NMD Hu "Unique Future"
Pharrell x adidas NMD Hu "Unique Future"
Images by @yankeekicks

Previous ArticleNext Article