Kendrick Lamar heeft zijn creativiteit losgelaten op de Nike React Element 55

Eerder gingen er al geruchten rond, maar nu lijkt het toch daadwerkelijk realiteit te worden. Kendrick Lamar plaatste laatst een foto op Instagram waarop hij de Kendrick Lamar x Nike React Element 55 droeg.

Kendrick Lamar Duckworth, beter bekend als Kendrick Lamar is een Amerikaanse rapper uit Compton, Californië. Hij begon met rappen onder de naam K-Dot. Onder deze naam bracht hij in 2003 zijn eerste mixtape uit, genaamd ‘Youngest Head N*gga In Charge’. Hierdoor kreeg hij behoorlijk wat aandacht en al deze aandacht leverde hem een platencontract op met Top Dawg Entertainment. Twee jaar later bracht hij zijn tweede mixtape uit, genaamd ‘Training Day’. Door deze mixtape ontving hij een co-sign van Lil Wayne en bracht hij zijn derde mixtape uit, ‘C4’. Kort na het uitbrengen van zijn derde mixtape besloot hij om zijn artiestennaam, K-Dot, te veranderen in zijn geboortenaam, Kendrick Lamar.

In totaal heeft Kendrick 5 albums uitgebracht die je waarschijnlijk wel kent, namelijk ‘Good kid, M.A.A.D. City’, ‘To Pimp A Butterfly’, Untitled Unmastered’, ‘DAMN.’ en ‘Black Panther: The Album’. Ook heeft hij samengewerk met grote artiesten, als Snoog Dogg, Eminem, Dr. Dre, Drake, Rihanna en 50 Cent.

Kendrick Lamar x Nike React Element 55 | Closer Look

Qua vorm is de sneaker helemaal niets veranderd. Wel beschikt de sneaker over een upper die gemaakt is van contrasterende witte panelen. Aanvullende details zijn terug te vinden rondom de toebox en grijze veters in de vorm van mini-Swooshes. Natuurlijk beschikt de sneaker verder over de React Sole Unit dat wordt gecomplementeerd met een contrasterende rubberen vulling.

Op 5 november 2019 wordt de Kendrick Lamar x Nike React Element 55 verwacht met een prijskaartje van €150,-. Of de sneaker daadwerkelijk op 5 november uitkomt is tot dusver nog niet bekend. Blijf daarom tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze collab! Scroll naar beneden voor een first look van de sneaker.


Kendrick Lamar X Nike React Element 55 'Pure Platinum'

CJ3312-001 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders
Kendrick Lamar Nike React Element 55 Release Date
Kendrick Lamar Nike React Element 55 Release Date
Image by Dianne Garcia
Kendrick Lamar Nike React Element 55
Image by Kendrick Lamar
Kendrick Lamar Nike React Element 55 Pure Platinum Clear Wolf Grey Black Release Date
Image by @py_rates_

Previous ArticleNext Article