In 2020 zal er een nieuwe colorway uitkomen van de Air Jordan 1 Retro High OG WMNS

Jordan Brand zal in 2020 een nieuwe colorway uitbrengen voor de dames die fan zijn van de Air Jordan 1. Een mix van de UNC en Chicago colorways vormen samen de Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘UNC to Chicago’.

De originele Air Jordan 1 ‘White/Carolina Blue’ was een eerbetoon aan Michael Jordan’s college, de Universiteit van North Carolina. Vandaar dat deze colorway ook wel de UNC colorway word genoemd. De ‘UNC’ colorway wordt in deze nieuwe colorway gemixt met de Chicago colorway. Ook dit is een legendarische colorway. Deze colorway is namelijk geïnspireerd op de kleuren van het team waarvoor hij speelde, Chicago Bulls. In zijn eerste seizoen droeg hij de Chicago colorway het vaakst. Eerder kwamen beide colorways ook al terug op bijvoorbeeld de samenwerking met Off-White. Nu worden de twee colorways samengevoegd tot 1 colorway op de Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘UNC to Chicago’.

Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘UNC to Chicago’ | CD0461-046

Het model beschikt natuurlijk over een mix van verschillende kleuren. Zo is de upper gemaakt van leer in blauwe, rode en zwarte kleuren. Op de toebox is de rode kleur terug te vinden. Ook op de tong is de Nike Air branding verwerkt in een rode kleur, net zoals de rubberen outsole. De blauwe kleur is terug te vinden op de achterkant van de sneaker en op de Swooshes op de zijkanten. Verder is de upper verwerkt in een zwarte kleur op een contrasterende witte midsole.

Volgens geruchten zal de Air Jordan 1 Retro High OG ‘UNC to Chicago’ uitkomen op 14 februari 2020 via onder andere nike.com. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van zo’n €160,-. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws! Scroll naar beneden voor een first look op deze prachtige colorway.


Air Jordan 1 WMNS 'UNC to Chicago'

CD0461-046 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article