De Pendleton stof wordt toegevoegd op de Air Jordan 8 N7

Jordan Brand en Pendleton zijn alle twee gevestigd in Oregon, Verenigde Staten. Hierdoor hebben de twee merken een goede werkrelatie gekregen. Samen hebben ze gewerkt aan bijvoorbeeld Blazers, Air Force 1’s en laatste de Nike By You opties. Nu hebben het textielbedrijf en Jordan Brand weer hun krachten gebundeld en dit keer voor een Air Joran 8.

De Air Jordan 8 Pendleton is onderdeel van het N7 programma. Dit programma bied ondersteuning aan Indiaanse gemeenschappen in de VS en Canada. Er is op deze Air Jordan 8 id goed gebruikt gemaakt van de kenmerkende constructie van de AJ8. De kenmerkende stof van Pendleton is te zien op de midfoot en tong. Zacht grijs suede is gebruikt op de toebox en straps die over het bovenwerk heen lopen. Om de sneaker in tweeën te breken is er zwart suede gebruikt om de enkel en achterkant van de sneaker. De upper van de sneaker zit op een grijze midsole en zwarte outsole.

Een sneaker van het N7 programma is nog nooit uitgekomen in Europa dus het is nog maar hopen dat dit prachtige paartje wel uit komt in Europa. Scroll naar beneden voor de afbeeldingen van de Air Jordan 8 Pendleton en houd onze release kalender in de gaten!


Air Jordan 8 Pendleton
Air Jordan 8 Pendleton
Air Jordan 8 Pendleton
Air Jordan 8 Pendleton
Images by Nike

Previous ArticleNext Article