adidas en Sneakersnstuff gaan wederom de samenwerking aan!

adidas en Sneakersnstuff zijn al meerdere keren een samenwerking aangegaan en zo te zien beviel ze dit goed. Want er staat weer een collab op de planning. Ditmaal hebben ze gekozen voor twee adidas ZX 4000 4D colorways. Wil je weten hoe deze colorways zijn ontstaan, lees dan hieronder verder!

Op 26 maart 2019 heeft het Zweedse bedrijf Sneakersnstuff voor het eerst haar deuren geopend in het zonnige Los Angeles. Dit de zesde fysieke winkel die ze hebben geopend en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met adidas hebben ze er voor gekozen om twee colorways uit gaan brengen die iets met de stad te maken hebben.

adidas x Sneakersnstuff ZX 4000 4D Pack | Closer Look

Een van de oprichters van het Zweedse bedrijf, Erik Fagerlind, heeft een post uitgebracht met de tekst ā€œLos Angeles Sunset coming upā€. Hier kunnen we uithalen dat er een colorway komt die de ‘Sunrise’ gaat heten en een die de ‘Sunset’ gaat heten. Dit heeft natuurlijk te maken met het heerlijke klimaat waar Los Angeles over beschikt. De ‘Sunrise’ colorway heeft dan ook een upper met een kleurenpatroon dat bestaat uit geel, oranje en rood. De ‘Sunset’ colorway heeft daarentegen een minder felle look. Deze beschikt over paarse en zwarte kleuren. Daarnaast is het logo van Sneakersnstuff op de tong van beide colorways te vinden. Ten slotte worden ze afgemaakt met de bekende 4D zool van adidas.

Helaas is nog helemaal niks bekend over eventuele releasedatums en of hij wereldwijd geleased zal gaan worden. Wij verwachten wel dat er binnenkort meer bekend wordt gemaakt over deze samenwerking. Houd voor meer informatie onze website dus goed in de gaten.


Sneakersnstuff adidas ZX 4000 4D Sunrise
Sneakersnstuff adidas ZX 4000 4D Sunset
Images by: Sneakersnstuff

Previous ArticleNext Article