De weerbestendige Vans Static CC MTE

Het Sk8-Hi model van Vans is al jaren een geliefd model. En nu geeft Vans het model een make-over waardoor de sneaker geschikt is voor slechte weersomstandigheden, de Vans Static CC MTE.

De twee bekendste modellen van Vans zijn de Old Skool en de Sk8 Hi. Deze modellen heette vroeger ‘Style 36’ en ‘Style 38’. Deze modellen zijn vooral erg populair bij de jongeren. Het merk maakt nu al meer dan 50 jaar een verbinding met de jeugdcultuur en dat zie je, want Vans staat voor de verbetering van zelfexpressie, authenticiteit en vooruitgang. Ook heeft Vans al sinds vroeger skaters betaald om hun sneakers te dragen tijdens wedstrijden en toernooien. Het merk werd steeds populairder onder de jongeren. En toen Universal Studios een paar Vans vroeg om te gebruiken in de film ‘Fast Times at Ridgemont High’ werden ze enorm populair. Nu zie je Vans overal en niet eens alleen meer bij jongeren, maar bij iedereen. De sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Vans Static CC MTE | De details

De sneaker is een versterkte versie van de Vans Mountain Edition. De upper is gemaakt van weerbestendig suède, leer en mesh en de sneaker is uitgerust met de Vans MTE 360 technologie, waardoor je voeten warm en droog blijven. De sneaker heeft metalen D-ring oogjes voor de veters, een heeltab en een tongtab, wat de sneaker een stoere look geeft. De outsole heeft noppen waardoor de schoen extra veel grip heeft onder alle weersomstandigheden. De sneaker heeft ook een ComfyCush zool aan de binnenkant die ervoor zorgt dat de sneaker hele dag comfort biedt. De sneaker komt uit in drie colorways: eentje met verschillende beige tonen, eentje met bruin en olijf kleurige tonen en eentje met zwart en olijf kleurige tonen.

Wanneer de schoenen in Europa uitkomen weten we nog niet precies, maar ze zullen te verkrijgen zijn bij Vans. De prijs zal rond de €95,- liggen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor verdere updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneakers!


Vans Static CC MTE 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Vans Static CC MTE
Vans Static CC MTE

Vans Static CC MTE 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Vans Static CC MTE

Vans Static CC MTE 'Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Vans Static CC MTE
Vans Static CC MTE
Images by Vans

Previous ArticleNext Article